Málnaszörp 500ml/üveg Összetevők: málnalé, víz, cukor, citrom, citromsav, Saját, vegyszermentes illatos, zamatos málnából készült szörp. Tartósítószer mentes, nem tartalmaz aromát, színezéket, s más hozzáadott gyümölcsöt sem !
Rostos, meggy lecsöpögtetett levéből készül,0,5L kiszerelésben, 1:5 arányban higítható szörp, csökkentett cukor tartalommal, adalékmentes. Visszaváltható üveg:100.-Ft Szárm.: Pest-megye, Alapanyag: magyar őstermelői term. Term.módja: őstermelői gazd. Feldolg.: elsődleges, kézműv.term. Csomagolás: üveg,
Meggyszörp újfehértói fürtös meggyből Összetevők: meggy (60%), cukor (40%) Tartósítószert nem tartalmaz, hőkezeléssel tartósítva. Javasolt higítási arány: 1:8 Felbontás után hűtve tárolandó.
500 ml/ üveg Összetevők: menta,víz, cukor, citrom, citromsav Saját,vegyszermentes gyógynövényből készült szörp Tartósítószer mentes, felbontás után hűtést igényel.
Gyógynövényszörp Összetevők:pipacsvirág-főzet, cukor, citrom, citromsav 500ml Hőkezeléssel tartósítva, felbontás után hűtve tárolandó! Nem tartalmaz tartósítószert, aromát, ízfokozót és mesterséges szinezéket. A pipacs az egyik legjobb gyógymód a különböző megbetegedések kezelésére, ugyanis remek köhögéscsillapító és nyugtató hatású. Pipacs szirom hatóanyagai: - nyálkaanyag - antocián- glikozidok - rhoeadin Gyógyhatása: - köhögéscsillapító (száraz köhögés, rekedtség) - görcsoldó - idegnyugtató - csökkenti a fokozott szívdobogást
Piros ribizliből készült, rostos, adalékmentes, csökkentett cukortartalmú, 1:5 arányban higítható szörp.500ml Visszaváltható üveg 100.-Ft. Szárm.: Pest-megye,Nógrád Alapanyag: magyar őstermelői term. Term.módja: őstermelői gazd. Feldolg.: elsődleges, kézműv.term. Csomagolás: üveg,
Gyümölcsszörp Összetevők:sárgabarack, víz, cukor, citrom, citromsav 500 ml Hőkezeléssel tartósítva, felbontás után hűtve tárolandó! Nem tartalmaz tartósítószert, aromát, ízfokozót és mesterséges szinezéket. Biztosan már sokféle szörpöt kóstoltál, de az szinte biztos, hogy a házi a legfinomabb, már csak azért is, mert abba szívünk minden szeretetét is beletesszük. A sárgabarack jellegzetes, édes és enyhén savanykás ízű gyümölcseiből készült szörp kellemes gyümölcsös aromával rendelkezik. Mely gazdag C-vitaminban és A-vitaminban, valamint rostokban, amelyek fontosak az egészséges immunrendszer, bőr és emésztés szempontjából. A sárgabarack szörp kiváló választás lehet a meleg nyári napokon, mivel hűsítő, és kellemes gyümölcsös ízzel rendelkezik. Ha szörp akkor, sárgabarackszörp!
Gyömbér és kakukkfű összefőzve, mézzel édesítve, propolisszal. Gyulladáscsökkentő, köhögés és fájdalom csillapító. Fogyasztás: 1ek / 2-3 óránként. Adalék és tartósítószer mentes. Alapanyag:magyar őstermelői term. Term.módja: őstermelői gazd. Feldolg.: elsődleges, kézműv.term. Csomagolás: PETflakon