Friss jersey tejből készült lágy sajt,lilahagymával ízesítve.A db ár 20dkg-os szeletre vonatkozik.
Kézzel készült, magyar eredetű, lilahagymás ízesítésű friss sajt. Kézi szeletelés miatt +/- 5% súlyeltérés előrodulhat.
Kézzel készült, magyar eredetű, lilahagymás ízesítésű friss sajt. Kézi szeletelés miatt +/- 5% súlyeltérés előrodulhat.
Kézzel készült, magyar eredetű, lilahagymás ízesítésű friss sajt. Kézi szeletelés miatt +/- 5% súlyeltérés előrodulhat.
Saját recept alpján, vajjal készül.Tölteléke saját készítésű málna, vadszilv, sárgabarack és meggylekvár lekvár. 10 dkg kb. 7 db Összetevők: liszt, lekvár, vaj, házi tojás sárgája, tej, szódabikarbóna.
Kiskerti szárított, morzsolt majoranna, 10g kiszerelésben. Szárm.: Pest-megye,GYMS Alapanyag: magyar őstermelői term. Term.módja: őstermelői gazd. Feldolg.: elsődleges, kézműv.term. Csomagolás: celofán
Mákliszt – süss, főzz erőt, egészséget A mákliszt a mákolaj sajtolása után visszamaradó, finomra darált alapanyag, amely rendkívül értékes tápanyagokat tartalmaz. Magas fehérjetartalmának és ásványi anyagokban gazdag összetételének köszönhetően egyre népszerűbb az egészségtudatos konyhákban. Különösen kalcium-, magnézium-, vas- és cinktartalma kiemelkedő, így támogatja a csontok egészségét, a vérképzést és az immunrendszer megfelelő működését. Mivel a mákliszt természetesen gluténmentes, azok is bátran fogyaszthatják, akik érzékenyek a gluténra, vagy speciális diétát követnek. Bizonyos esetekben helyettesítheti a hagyományos liszteket. Felhasználható süteményekhez, kenyerekhez, müzlihez, joghurtokhoz keverve, de sűrítésre is alkalmas, mivel jól felszívja a folyadékot. Emellett remek helyettesítője a darált máknak, ha egy könnyebb, szárazabb állagot szeretnénk elérni. Mákliszt vs. hagyományos liszt A hagyományos búzaliszthez képest a mákliszt táplálóbb és tisztább, hiszen semmilyen adalékanyagot nem tartalmaz, kizárólag a mák természetes beltartalmi értékeire épül. Bár nem rendelkezik olyan erős nedvességmegkötő képességgel, mint a búzaliszt, rosttartalma segíthet a megfelelő emésztés fenntartásában. Egészségügyi előnyei Vérképző és csonterősítő Jótékony hatással van az agyműködésre Támogatja a szív- és érrendszert Szépíti a bőrt és a hajat Naponta 1-2 evőkanál mákliszt joghurtba keverve hozzájárulhat az egészséges étrendhez. Természetes, tiszta, és ízletes módja a szervezet támogatásának! Ha szeretnéd kipróbálni a máklisztet, keresd a Mákcentrum prémium minőségű termékei között!
Mákliszt – süss, főzz erőt, egészséget A mákliszt a mákolaj sajtolása után visszamaradó, finomra darált alapanyag, amely rendkívül értékes tápanyagokat tartalmaz. Magas fehérjetartalmának és ásványi anyagokban gazdag összetételének köszönhetően egyre népszerűbb az egészségtudatos konyhákban. Különösen kalcium-, magnézium-, vas- és cinktartalma kiemelkedő, így támogatja a csontok egészségét, a vérképzést és az immunrendszer megfelelő működését. Mivel a mákliszt természetesen gluténmentes, azok is bátran fogyaszthatják, akik érzékenyek a gluténra, vagy speciális diétát követnek. Bizonyos esetekben helyettesítheti a hagyományos liszteket. Felhasználható süteményekhez, kenyerekhez, müzlihez, joghurtokhoz keverve, de sűrítésre is alkalmas, mivel jól felszívja a folyadékot. Emellett remek helyettesítője a darált máknak, ha egy könnyebb, szárazabb állagot szeretnénk elérni. Mákliszt vs. hagyományos liszt A hagyományos búzaliszthez képest a mákliszt táplálóbb és tisztább, hiszen semmilyen adalékanyagot nem tartalmaz, kizárólag a mák természetes beltartalmi értékeire épül. Bár nem rendelkezik olyan erős nedvességmegkötő képességgel, mint a búzaliszt, rosttartalma segíthet a megfelelő emésztés fenntartásában. Egészségügyi előnyei Vérképző és csonterősítő Jótékony hatással van az agyműködésre Támogatja a szív- és érrendszert Szépíti a bőrt és a hajat Naponta 1-2 evőkanál mákliszt joghurtba keverve hozzájárulhat az egészséges étrendhez. Természetes, tiszta, és ízletes módja a szervezet támogatásának! Ha szeretnéd kipróbálni a máklisztet, keresd a Mákcentrum prémium minőségű termékei között!
Újabb szuperélelmiszerrel leplek meg Benneteket! Mi mindenre jó a MÁKOLAJ? Ez az aranyszínű olaj nemcsak finom, hanem tele van kalciummal, E-vitaminnal és értékes omega-6 zsírsavakkal, amelyek hozzájárulnak az erős csontokhoz, a szép bőrhöz és az egészséges szívhez. Segíthet a csontritkulás megelőzésében Támogatja az idegrendszert és a nyugodt alvást Antioxidánsai lassíthatják az öregedést Salátákhoz, turmixokhoz, de akár bőrápolásra is használható! Egy apró kanálnyi mákolaj naponta és máris tettél valamit az egészségedért! Te próbáltad már?
Újdonság a Kosarunkban: Mákos Almalekvár! Különleges ízeket keresel? Próbáld ki a legújabb termékünket, a mákos almalekvárt, amely ötvözi a friss, roppanós alma és a mák egyedi zamatát! Az eredmény egy igazán krémes, aromás lekvár, ami tökéletes kiegészítője lehet reggelidnek, süteményeidnek, vagy akár sajttálak mellé is remek választás. Miért szeretjük? Különleges ízvilág: Az édes alma és a mák harmonikus párosa minden falatot különlegessé tesz. 100% természetes összetevők: Tartósítószer és mesterséges adalékok nélkül. Kézműves minőség: Minden üvegben gondos odafigyeléssel készült finomság vár. Próbáld ki, és fedezd fel az új kedvenc lekvárodat! Összetevők: alma, mák, cukor, citromlé, pektin. 212 ml
Rostos, málna lecsöpögtetett levéből készül,0,5L kiszerelésben, 1:5 arányban higítható szörp, csökkentett cukor tartalommal, adalékmentes. Visszaváltható üveg:100.-Ft Szárm.: Pest-megye,Nógrád Alapanyag: magyar őstermelői term. Term.módja: őstermelői gazd. Feldolg.: elsődleges, kézműv.term. Csomagolás: üveg,
Mangós habanero szósz az ínyencek kedvéért. Ebben a szószban tökéletes párost alkot a Habanero chili gyümölcsös íze a mangó aromájával. Íze enyhén citrusos, enyhén édes és kellemesen csípős. Kíváló kiegészítő salátákhoz, húsokhoz, vagy szendvicsekhez. Csípőssége: 4/10