Szilvalekvár 370 ml (380 g) Összetevők: szilva Frissen szedett gyümölcsből, fatüzelésű üstben főzve. Tartósítószert nem tartalmaz, felbontás után hűtve tárolandó.
Pirított gríz és fahéjas szilva a rétes tölteléke. Tésztája tyúkjaink tojásából és kacsánk zsírjával készül. Összetevők: szilva, liszt, gríz, cukor, tojás, kacsazsír, víz, kazsír, étolaj, fahéj
Saját termesztésű gyümölcsökből készül. Termék tartalmaz: szilva, liszt, mák, cukor, víz, tejföl, kacsazsír, étolaj
250ml- es kiszerelés A szőlőmagolaj különleges ízének köszönhetően sokrétűen felhasználható a gasztronómiában és rendkívül egészséges is. Kiválóan alkalmazható saláták, krémlevesek, sajtok vagy akár müzli ízesítésére is . A hideg sajtolásnak köszönhetően az antioxidáns anyagok sokkal intenzívebben vannak jelen, jobban kifejtik kedvező élettani hatásukat. A szőlőmagolaj kiválóan beleilleszthető a kiegyensúlyozott étrendbe napi 1-2 teáskanál fogyasztásával. Hidegen sajtolt, szűretlen szőlőmagolaj alján ülepedés keletkezhet, amely természetes folyamat következménye. Használat előtt felrázandó!
A szőlőmagolaj különleges ízének köszönhetően sokrétűen felhasználható a gasztronómiában és rendkívül egészséges is. Kiválóan alkalmazható saláták, krémlevesek, sajtok vagy akár müzli ízesítésére is . A hideg sajtolásnak köszönhetően az antioxidáns anyagok sokkal intenzívebben vannak jelen, jobban kifejtik kedvező élettani hatásukat. A szőlőmagolaj kiválóan beleilleszthető a kiegyensúlyozott étrendbe napi 1-2 teáskanál fogyasztásával. Hidegen sajtolt, szűretlen szőlőmagolaj alján ülepedés keletkezhet, amely természetes folyamat következménye. Használat előtt felrázandó!
Aprószemű hagyományos magyar étel. Kiváló Magyar Tésztaliszt és Szigeti Tojás felhasználásával
Talajmegújító mezőgazdaságunkban termelt kövesmalmi roszliszt.
Talajmegújító mezőgazdaságunkban termelt kövesmalomban őrölt rozsliszt.
Tökmagliszt a tökmag hidegen sajtolása során keletkezett végtermék, pellett. Ez finomra darálva a tökmagliszt. Kiválóan alkalmazható sütési alapanyagként. Bármely receptben helyettesíthető a fehér liszt vele. 20-25%os arányban használható a tökmagliszt, remek ízt és szép zöld színt ad például a tökmagos pogácsának. Haszálható palacsintatésztába, panírozáshoz egyárant. Gluténmentes és a vegán étkezéshez is kitűnő.
Hidegen sajtolt tökmagolaj a készítési eljárasnak köszönhetően tartalmaz telítetlen zsírsavakat, antioxidánsokat és vitaminokat, ami az egészségre iiemelten jó hatással van. Saláták, hideg ételek, krémlevesek ízesítésére ajánlott. Ajánlott napi mennyiség 1 evőkanál.
Jellegzetes megjelenésű, tölgyfalevél formájú. Lazán álló, hullámos levelekből áll, melyek színe zöld és bordó. Leginkább salátakeverékekben használják. Dekoratív kinézete miatt tálalásnál közkedvelt.