A mézontófű -azaz facélia- arról kapta nevét, hogy az akác után a legjobban mézelő növény. A mézontófű (facélia) méz kellemes, enyhén citromos illatú, selymes zamatú. Színe a világos víztisztától a barnásig terjed, kellemes, enyhén citromos illatú. Magas gyümölcscukor tartalma miatt lassan kristályosodik. Micimackó kedvenc méze. A mézontófű méz jó fertőtlenítő, bőrápoló hatású, kiválóan gyógyítja az égett bőrt. Jelentősen befolyásolja a vér koleszterin szintjét.
A Boribon egy gesztenye jellegű ízzel és enyhén rostos állaggal rendelkezik. Szép alakú gumók, bármilyen konyhai felhasználásra alkalmasak. Cukorbetegek kedvelt fajtája. Tárolása: szobahőmérsékleten,15-20 C°-on ajánlott.
BIO minősítésű fekete berkenye győrszentiváni gyümölcsösünkből. Rendkívül egészséges bogyós gyümölcs. Kinézete hasonlít a fekete ribizliéhez. Íze fanyar, kissé édes, nem savanyú. Felhasználása: frissen fogyasztva, vagy készülhet belőle lekvár, lé, szörp, aszalvány. Fagyasztani is lehet, így egész évben ehetjük kásákba, turmixokba téve.
Házi adalékmentes, 10% cukortartalmú 90%gyümölcsöt tartalmazó, mag nélküli - paszírozott lekvár. 212ml Felbontás után hűtőben tartandó. szárm.:Nógrád.m., csom.:üveg., kisterm.term.
Fekete ribizli szörp: 2019-ben a Nemzeti Szörp- és Lekvár versenyen arany minősítést kaptunk fekete ribizli szörpünkre, idén a Kézműves Kiválóságok versenyén különdíjban részesült ez a termékünk. Bernecebaráti messzeföldön híres bogyósgyümölcs termesztéséről, a szörp két fajta fekete ribizli ( Titánia és Otelo) együttes felhasználásával készül, mely megadja a különleges ízvilágát, aromáját. Összetétel: fekete ribizli, citromsav, cukor, na-benzoát, ivóvíz
Fekete ribizliből készült, rostos, adalékmentes, csökkentett cukortartalmú, 1:5 arányban higítható szörp.500ml Visszaváltható üveg 100.-Ft. Szárm.: Pest-megye, Alapanyag: magyar őstermelői term. Term.módja: őstermelői gazd. Feldolg.: elsődleges, kézműv.term. Csomagolás: üveg,
Feketeribizli lekvár A feketeribizli különleges, karakteres íze lekvár formájában még inkább kibontakozik. Ez a kézműves lekvár nemcsak fanyar-édes ízével, hanem magas gyümölcstartalmával és telt aromájával is kitűnik. Ideális reggeli pirítóshoz, joghurthoz, süteményekbe, vagy akár sajttálak mellé is. Főbb jellemzők: Gazdag, mély ízvilág – a feketeribizli intenzív, enyhén fanyar karaktere különleges élményt nyújt Magas gyümölcstartalom – minimum 80% feketeribizli minden üvegben Kézműves termék – hagyományos eljárással, kis mennyiségben főzve Természetes összetevők – tartósítószer- és mesterséges aroma nélkül Összetevők: Feketeribizli, cukor, pektin, citromlé. Felbontás után hűtést igényel.
Fenyő friss zöld hajtásából készült, adalékmentes, csökkentett cukortartalmú, 1:5 arányban higítható szörp.500ml Visszaváltható üveg 100.-Ft. Szárm.: Pest-megye, Alapanyag: magyar őstermelői term. Term.módja: őstermelői gazd. Feldolg.: elsődleges, kézműv.term. Csomagolás: üveg,
Az Akácméz hatása fenyőrüggyel kiegészítve. Enyhén fenyő illat és ízvilág . Légúttisztító, nyákoldó, fertőtlenítő hatású.