Komáromi Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

KOZMETIKUMOK

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
biodinamikus, bio
tojásmentes
gluténmentes
tejmentes
cukormentes
sls free
Állatkísérletmentes
Pálmaolajmentes
Parabénmentes
Lejárat közeli termék
Előrendelhető termék
vegán
Ajándékcsomag
További szűrők
Ár szerint

Rosey fürdőbomba

Rosey fürdőbomba, 130 g Pihentető kényeztetés rózsaszirmok illatával Fürdőbombánk egy kádnyi meleg vízben feloldódva igazi spa élményt varázsol otthonodba. Kellemes, pihentető illata mellett a vizet színezi is, de a bőrt és a kádat nem. A valódi kikapcsolódás pillanataira. Ápoló szőlőmagolajjal készül, mely gyorsan, mélyen felszívódik, és hidratáló, bőrnyugtató és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezik. A fürdőbombában található parajdi só fokozza a bőrre gyakorolt jótékony hatást. A szőlőmagolaj gyorsan, mélyen felszívódó növényi olaj, mely hidratáló, bőrnyugtató és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezik. Erősíti a bőr védő barrierrétegét. Kiváló a száraz, viszkető, hámló bőr ápolására, valamint az érzékeny, gyulladásra, ekcémára hajlamos bőr ápolására éppúgy, mint a zsíros, pattanásra hajlamos, aknés illetve az érett bőr ápolására. A parajdi só 84 féle ásványi anyagot tartalmaz, ezzel a himalájai sóval vetekedve, a természetben előforduló sók közül az egyik legtöbb ásványi anyaggal rendelkezik, ami rendkívül pozitív élettani hatásokat kölcsönöz. Ingredients: Sodium Bicarbonate (szódabikarbóna), Citric Acid (citromsav), Sodium Chloride (parajdi só), Vitis Vinifera Seed Oil (szőlőmagolaj), Polysorbate 80, fragrance, CI 45100 Egyedi, kézműves termék, minimális eltérések lehetnek. Az ár 1 db fürdőbombára értendő, a fotó illusztráció.

1100 Ft / db
1100 Ft/db

Rosey fürdőbomba - szív (kb. 60 g)

Rosey fürdőbomba, kisebb, szív alakú formában, súlya kb. 60 g. Ajándékba és kipróbálásra is tökéletes. Pihentető kényeztetés rózsaszirmok illatával Fürdőbombánk egy kádnyi meleg vízben feloldódva igazi spa élményt varázsol otthonodba. Kellemes, pihentető illata mellett a vizet színezi is, de a bőrt és a kádat nem. A valódi kikapcsolódás pillanataira. Ápoló szőlőmagolajjal készül, mely gyorsan, mélyen felszívódik, és hidratáló, bőrnyugtató és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezik. A fürdőbombában található parajdi só fokozza a bőrre gyakorolt jótékony hatást. A szőlőmagolaj gyorsan, mélyen felszívódó növényi olaj, mely hidratáló, bőrnyugtató és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezik. Erősíti a bőr védő barrierrétegét. Kiváló a száraz, viszkető, hámló bőr ápolására, valamint az érzékeny, gyulladásra, ekcémára hajlamos bőr ápolására éppúgy, mint a zsíros, pattanásra hajlamos, aknés illetve az érett bőr ápolására. A parajdi só 84 féle ásványi anyagot tartalmaz, ezzel a himalájai sóval vetekedve, a természetben előforduló sók közül az egyik legtöbb ásványi anyaggal rendelkezik, ami rendkívül pozitív élettani hatásokat kölcsönöz. Ingredients: Sodium Bicarbonate (szódabikarbóna), Citric Acid (citromsav), Sodium Chloride (parajdi só), Vitis Vinifera Seed Oil (szőlőmagolaj), Polysorbate 80, fragrance, CI 45100 Egyedi, kézműves termék, minimális eltérések lehetnek. Az ár 1 db fürdőbombára értendő, a fotó illusztráció.

600 Ft / db
600 Ft/db

Rosey kézműves szappan magas shea vaj tartalommal

Rosey kézműves szappan magas shea vaj tartalommal, 90 g Prémium shea vaj szappan az érzékeny, száraz bőr ápolására Rosey szappanunk kivételesen magas shea vaj tartalommal kényezteti, táplálja és ápolja bőröd, dús, krémes habja egy angol rózsakerti séta illatait idézi. Magas minőségű, növényi alapanyagokból készül, pálmaolaj mentesen. Arcmosáshoz, kézmosáshoz, fürdéshez és zuhanyzáshoz is használhatod. Vigyázz, hogy szembe ne kerüljön, mert csíp. Használati tipp: minden használat után alaposan rázd le a vizet a szappanról és hagyd megszáradni, hogy minél hosszabb ideig tisztíthassa, ápolhassa bőröd.  A sheavaj A-, E- és F-vitamint tartalmaz, gyulladásgátló hatású, nyugtatja, regenerálja, hidratálja a bőrt, gátolja a ráncok kialakulását, enyhíti a bőrbetegségek (ekcéma, pikkelysömör, bőrgyulladás, allergia) tüneteit. A kókuszolaj kiváló hidratáló, segít megnyugtatni a száraz, viszkető bőrt. Antimikrobális hatásai mellett antioxidáns tulajdonságai is jótékony hatással vannak a bőrre. A ricinusolaj a száraz, viszkető, hámlásra vagy kipirosodásra hajlamos bőrt ápolja és hidratálja, csökkenti az esetleges gyulladásokat, emellett pedig serkenti az elasztin és a kollagén termelődését - ezek az anyagok nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy a bőr megőrizhesse fiatalos, feszes, ránctalan állapotát. Ingredients (Összetevők):  Butyrospermum Parkii Butter (shea vaj), Cocos Nucifera Oil (kókuszolaj), Aqua (víz), Ricinus Communis Oil (ricinus olaj), Parfum, Sodium Lactate, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool, Citronellol Minden termékünk egyedi, kézműves termék, ezért színben, méretben eltérés lehet. Az ár 1 db szappanra vonatkozik, a fotó illusztráció.

1350 Ft / db
1350 Ft/db

Rosey testápolókrém

Rosey testápolókrém, 230 g Kiemelkedő minőségű növényi olajokat és vajakat tartalmazó testápolókrém, mely könnyen és gyorsan beszívódik a bőrbe, nem hagy zsíros érzetet maga után és kitűnően táplálja, hidratálja a bőrt, mindezt pálmaolaj-, paraben- és kőolajszármazék mentesen. Illatával pedig egy angol rózsakertbe repít. Testápolókrémünk tápláló növényi olajokban és vajakban gazdag, intenzíven ápolja, táplálja és a mélyebb rétegekben is hidratálja, feltölti a bőrt. Méhviasz tartalma révén segít a bőr kiszáradásának megelőzésében. Minden bőrtípusra ápolására megfelelő. A növényi olajok és vajak mellett gyulladáscsökkentő és nyugtató levendula virágvizet is tartalmaz a tökéletes ápolás érdekében. Magas hőmérséklettől, a közvetlen napsugárzástól óvd, legjobb, ha szobahőmérsékleten tárolod. A mandula olaj minden bőrtípusra, a finom baba bőr ápolására is alkalmazható, de elsősorban a száraz, érzékeny bőr számára nagy segítség. Bőrpuhító, mélyen felszívódó, tápláló  és hidratáló hatású olaj, regenerálja és erősíti a bőr védő barrierrétegét, növeli a bőr mélyebb rétegeinek víztartalmát. A méhviasz védelmet nyújt az időjárás bőrre gyakorolt fizikai hatásai (pl. a szél, a hideg vagy a napsütés káros hatásai) ellen. A bőrt puhává, feszessé varázsolja, antiallergén, baktériumölő, gyulladáscsökkentő hatású. A növényi glicerin nedvességmegkötő hatásáról ismert, hidratálja a bőrt, segít nedvességének megőrzésében. A levendula virágvíz nyugtató, kiegyensúlyozó, harmonizáló, feszültségoldó, enyhíti a feszültséget, gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató, irritációt gátló. Antioxidáns, fertőtlenítő és antimikrobiális hatása is van, ezen kívül segíti a sebek gyógyulását és enyhe fájdalomcsillapító hatással is rendelkezik. A sheavaj A-, E- és F-vitamint tartalmaz, gyulladásgátló hatású, nyugtatja, regenerálja, hidratálja a bőrt, gátolja a ráncok kialakulását, enyhíti a bőrbetegségek (ekcéma, pikkelysömör, bőrgyulladás, allergia) tüneteit. Az E-vitamin antioxidáns tulajdonságú, segít megvédeni az érzékeny bőrt a károsodástól. Ingredients: Aqua (víz), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (mandulaolaj), Lavandula Angustifolia Flower Water (levenedula virágvíz), Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Tocopherol, Cera Alba, Fragrance Egyedi, kézműves termék. Az ár 1 db testápolókrémre értendő, a fotó illusztráció.

2850 Ft / db
2850 Ft/db

Rozmaring szappan

A rozmaring igencsak előnyös hatóanyag a bőr állagának és szépségének javításában. Természetes módon javítja a bőr vérkeringését, rugalmasságát és ezáltal megelőzi a narancsbőr kialakulását is. A rozmaring olaja felfrissíti a fáradt testet, illatával pedig az elme összpontosító képességére is jó hatással van. A rozmaring természetes antibakteriális és gyulladáscsökkentő, miközben a gyógynövény méregtelenítőként is segít elérni az ápolt és egészséges megjelenést! Zöld agyagos megoldás narancsbőr ellen is A bőr sajnos idővel megereszkedhet és kialakul a narancsbőr, amit célzott bőrápolás, edzés és megfelelő táplálkozás hiányából adódóan nehéz eltüntetni. A célzott ápoláshoz szükség van olyan hatóanyagokra, ami visszaállítja a bőr természetes egészségét. A zöld agyagot tartalmazó kézműves szappan mindennapos használata remek módszer a narancsbőr nagymértékű csökkentésének. A zöld agyag ugyanis enyhe masszázzsal is kifejti jó tulajdonságait, hiszen természetes módon méregtelenít, tisztít és összehúzza a rugalmatlan bőrt. A narancsbőr elleni küzdelemben tehát jó szolgálatot tehet a rozmaring és a zöld agyag remek páros, ami hozzájárul az egészséges és ápolt megjelenéshez is. Kinek ajánlott a használata? A napi rutinodnak megfelelően használhatod fürdéshez a rozmaringos szappant. A rozmaringos szappan minden bőrtípusra ajánlott. •       gyulladáscsökkentő, •       narancsbőr csökkentő, •       mindennapi tisztításra ajánlott. A rozmaringolaj intenzív illóolaj, ezért a gyermekek, terhes nők és az epilepsziában szenvedőknek érdemes a használat előtt kikérniük orvosuk véleményét. Termékadatok Kiszerelés: 100 g +/- 5% A termék szintetikus színezékektől és illatanyagoktól mentes, tartósítószert nem tartalmaz. Tekintettel arra, hogy a termékek kézzel készülnek, így a különböző gyártásokból származó szappanok színe és mintázata változhat, azonban ez nincs hatással a termékek minőségére. Összetevők:Elaeis Guineensis Oil, Olea Europaea Husk Oil, Cocos Nucifera Oil, Aqua, Sodium Hydroxide ,Rosmarinus officinalis Oil, Kaolin

1500 Ft / db
1500 Ft/db

Rozmaringos mákos szappan

A rozmaring természetes módon erősíti a hajat, javítja a bőr állapotát, elősegíti a bőr vérkeringését, megelőzi a narancsbőrt, antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatású. Éppen ezért a rozmaring olajat tartalmazó szappan felüdíti és energizálja a testet, ráadásul remek méregtelenítő hatással bír. A gyógynövény remek módja tehát a bőr egészséges és ápolt megjelenésének elérésére. Ha nem lenne elég az ezernyi jótékony hatás, akkor a rozmaring illatának belégzésével javul a memória és a koncentrációs képesség is! Mákkal a finomabb bőrért A rozmaringos mákos szappan remek segítséget nyújthat abban, hogy a bőr igazán ápolt, sima és feszes legyen! A kézműves szappanban található mák segítségével szintén javulhat bőröd vérellátása, mivel ezek segítenek eltávolítani az elhalt hámsejteket! Mivel a mák természetes bőrradírként jelenik meg, ezért biztosítja bőröd folyamatos megújulását és a selymesen puha bőr élményét. Vegán összetevőinek köszönhetően természetes alternatívát ad más szappanokkal szemben. Kinek ajánlott a használata? A napi rutinodnak megfelelően használhatod fürdéshez a rozmaringos szappant. A rozmaringos mákos szappan minden bőrtípusra ajánlott. •       gyulladáscsökkentő, •       radírozó, antibakteriális •       mindennapi tisztításra, A rozmaringolaj intenzív illóolaj, ezért a gyermekek, terhes nők és az epilepsziában szenvedőknek érdemes a használat előtt kikérniük orvosuk véleményét. Termékadatok Kiszerelés: 100 g +/- 5% A termék szintetikus színezékektől és illatanyagoktól mentes, tartósítószert nem tartalmaz. Tekintettel arra, hogy a termékek kézzel készülnek, így a különböző gyártásokból származó szappanok színe és mintázata változhat, azonban ez nincs hatással a termékek minőségére. Összetevők: Palm Oil, Aqua, Olea Europaea (Olive) Husk Oil, Coconut Oil, Sodium Hydroxide, Papaver Somniferum Seed, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil

1500 Ft / db
1500 Ft/db

Rózsaszín Himalája sós kézműves szappan

Rózsaszín Himalája sós kézműves szappan -rózsaszín Himalája sóval és rózsaszín agyaggal, 100 g Rózsaszín Himalája sóval készült szappanunk alaposan tisztítja és ápolja bőröd, dús habja és kellemes, frissítő citrusos illata, melynek fő jegyeit a grapefruit és kubebabors illóolaj alkotja, hozzájárul a kikapcsolódás élményéhez. Magas minőségű, növényi alapanyagokból készül, pálmaolaj mentesen. A rózsaszín Himalája só természetes, feldolgozatlan sófajta, adalékanyag és tartósítószer mentes, természetes sófajta, mely több, mint 80 féle értékes ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, lúgosító, salaktalanító és méregtelenítő hatásával számos egészségügyi problémában nyújthat segítséget, és a bőrt is megszépíti, tisztító, fertőtlenítő és méregtelenítő hatású. Simává, puhává teszi a bőrt és lassítja a bőröregedés folyamatát. A szappan sótartalma miatt enyhe bőrradírozó hatással is rendelkezik, és jótékonyan hatása tapasztalható lehet bőrbetegségek, pl. ekcéma esetén is. Arcmosáshoz, kézmosáshoz, fürdéshez és zuhanyzáshoz is használhatod. Vigyázz, hogy szembe ne kerüljön, mert csíp. Használati tipp: minden használat után alaposan rázd le a vizet a szappanról és hagyd megszáradni, hogy minél hosszabb ideig tisztíthassa, ápolhassa bőröd.  A kókuszolaj kiváló hidratáló, segít megnyugtatni a száraz, viszkető bőrt. Antimikrobális hatásai mellett antioxidáns tulajdonságai is jótékony hatással vannak a bőrre. Az olíva olaj tele van vitaminokkal és antioxidánsokkal, melyek hozzájárulnak az egészségesebb bőr megjelenéséhez.  E-vitamin és antioxidáns tartalma segíti a bőr regenerálódását és öregedésgátló hatása van. A nedvesség megkötésével hidratálja a bőrt. A sheavaj A-, E- és F-vitamint tartalmaz, gyulladásgátló hatású, nyugtatja, regenerálja, hidratálja a bőrt, gátolja a ráncok kialakulását, enyhíti a bőrbetegségek (ekcéma, pikkelysömör, bőrgyulladás, allergia) tüneteit. Az avokádó olaj bőrtáláló, nyugtató, bőrpuhító olaj. Fokozza a bőr kollagéntermelését, így bőrfeszesítő hatása valamint antioxidáns tartalma miatt a ráncok és ördegedési foltok ellen is használható. A ricinusolaj a száraz, viszkető, hámlásra vagy kipirosodásra hajlamos bőrt ápolja és hidratálja, csökkenti az esetleges gyulladásokat, emellett pedig serkenti az elasztin és a kollagén termelődését - ezek az anyagok nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy a bőr megőrizhesse fiatalos, feszes, ránctalan állapotát. A rózsaszín agyag gyengéd tisztító, mattító, bőrtápláló, ásványi anyagokat tartlamzó, természetes hatóanyag. Megköti a szennyeződéseket, méregtelenít és serkenti a bőr természetes megújulását.   Ingredients (Összetevők):  Cocos Nucifera Oil (kókuszolaj), Aqua (víz), Olea Europaea Fruit Oil (olívaolaj), Butyrospermum Parkii Butter (shea vaj), Sodium Chloride (Himalaya) (Himalája só),  Persea Gratissima Oil (avokádó olaj), Ricinus Communis Oil (ricinus olaj), Kaolin, Illite (rózsaszín agyag), Citrus Paradisi Peel Oil, Litsea Cubeba Fruit Oil, Pogostemon Cablin Oil, Limonene Butyrospermum Parkii Butter (shea vaj), Cocos Nucifera Oil (kókuszolaj), Aqua (víz), Ricinus Communis Oil (ricinus olaj), Parfum, Sodium Lactate, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool, Citronellol Minden termékünk egyedi, kézműves termék, ezért színben, méretben eltérés lehet. Az ár 1 db szappanra vonatkozik, a fotó illusztráció.

1350 Ft / db
1350 Ft/db

Szegfűszeges kávés szappan

Szegfűszeges kávés szappan  Engedd, hogy bőröd minden használat után  új életre keljen ezzel a különleges, szegfűszeges kávés szappannal! A szappan összetétele révén kiválóan alkalmas az érzékeny és száraz bőr ápolására, miközben frissítő, energizáló hatást biztosít a mindennapi használat során. - kávé: A természetes kávészemek finomra őrölt szemcséi gyengéden radírozzák a bőrt, eltávolítva az elhalt hámsejteket és serkentve a vérkeringést. A kávé koffeintartalma fokozza a bőr feszességét és rugalmasságát, csökkentve a cellulit és a striák megjelenését.    - szegfűszeg: Az illatos szegfűszeg antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságai segítenek a bőr tisztán és egészségesen tartásában. Emellett természetes illóolajai nyugtató hatással vannak az érzékekre, frissességet és kellemes illatot biztosítva. - növényi olajok és vajak: A kókuszolaj, olívaolaj és shea vaj mélyen hidratálják és táplálják a bőrt, védve azt a kiszáradástól és irritációktól. Ezek az összetevők gazdagok vitaminokban és antioxidánsokban, amelyek segítenek megőrizni a bőr fiatalságát és rugalmasságát.    - természetes összetevők:Szappanunk mentes mindenféle mesterséges színezéktől, illatanyagtól és tartósítószertől, így ideális választás a természetes bőrápolást előnyben részesítők számára. Használat után tárolja száraz, jól szellőző helyen, hogy meghosszabbítsa a szappan élettartamát. 100g

1500 Ft / db
1500 Ft/db

Szőlőmagolajos szappan

Tudtad, hogy a szőlőmagolaj számtalan jótékony hatást fejt ki a bőrre, amikor a szőlőmagolajos kézműves szappant használod? A benne lévő természetes hatóanyag segít a bőrt rugalmassá és hidratálttá varázsolni. Ezáltal javul a bőr puhasága és feszessége is. Remek választás, ha szeretnénk a bőr öregedését lassítani, de száraz bőr esetén is hatékony. A szappan a szőlőmagolaj-tartalmának köszönhetően felveszi a küzdelmet a narancsbőr és a ráncok ellen is, miközben csökkenti a petyhüdt bőr jelenlétét is. A szőlőmagolaj A-, D- és E-vitaminokban, valamint antioxidánsokban gazdag. A szappanban található olajoknak köszönhetően bőröd ápolt, rugalmas és hidratált lesz. Pár szó a szappan Citronella hatóanyagáról Az illóolaj segít leküzdeni a fáradtságot és a rossz hangulatot, emellett gyulladásgátló és sebgyógyulást támogató hatása van. A- és C-vitamint, valamint folsavat, magnéziumot, kálciumot és cinket tartalmaz, melyek szintén jó hatással vannak a bőr egészségére. A citronella méregtelenít és tisztít, ráadásul serkenti a bőr vérkeringését. Ezzel pedig felveszi a küzdelmet a kitágult pórusokkal szemben is. Kinek ajánlott a használata? A napi rutinodnak megfelelően használhatod fürdéshez és arctisztításhoz a szőlőmagolajos szappant. A szőlőmagolajos szappan minden bőrtípusra ajánlott. •       gyulladáscsökkentő, •       antibakteriális hatású, •       mindennapi tisztításra ajánlott.   Termékadatok Kiszerelés: 100 g +/- 5% A termék szintetikus színezékektől és illatanyagoktól mentes, tartósítószert nem tartalmaz. Tekintettel arra, hogy a termékek kézzel készülnek, így a különböző gyártásokból származó szappanok színe és mintázata változhat, azonban ez nincs hatással a termékek minőségére.   Ingredients: Elaeis Guineensis Oil, Olea Europaea Husk Oil, Cocos Nucifera Oil, Aqua, Sodium Hydroxide, Vitis Vinifera Seed Oil, Urtica Dioica Leaf Powder, Juniperus Mexicana Wood Oil, Parfum (Citronella), Carbon, Geraniol, Citronellol

1500 Ft / db
1500 Ft/db

Teafaolajos szappan aktív szénnel és kecsketejjel

A természet legjava került ebbe a kézműves szappanba, hiszen a teafaolaj, az aktív szén és kecsketej egyenként is rendkívüli hatással bír. A teafaolaj erőteljes baktériumölő és gyulladáscsökkentő, azonban önmagában nagyon szárítaná a bőrt. Éppen ezért kecsketejet adtunk hozzá, ami a bőr hidratáltságáért és puhaságáért felel, így a két hatóanyag együttesen fejtheti ki a bennük lévő jó tulajdonságokat. A teafaolaj és a kecsketej kombinációja remek megoldás a száraz bőr és az ekcéma okozta irritációra és viszketésre, de akár a pattanások után maradt foltok enyhítésére is. A teafaolaj remekül eltávolítja az elhalt hámsejteket is, így a kézműves szappan jó szolgálatot tehet a mindennapokban. A teafaolaj mellett az aktív szén is fontos alkotóelem A nap folyamán számtalan szennyeződéssel találkozik arcbőrünk, így olaj, por, különféle kozmetikumok, a levegőben keringő szmog és légszennyező anyagok kerülnek az arcbőrre és tömítik el a pórusokat. Az aktív szén megköti és így könnyedén eltávolítja a bőrön lévő szennyeződéseket, hogy a bőr valóban lélegezhessen. A teafaolaj hatását erősítve az aktív szén segít a gyulladt, pattanásos bőr kezelésében. Kinek ajánlott a használata? A napi rutinodnak megfelelően használhatod fürdéshez és arctisztításhoz a teafaolajos kézműves szappant. A teafaolajos vegán szappan minden bőrtípusra ajánlott. •       gyulladáscsökkentő, •       antibakteriális hatású, •       mindennapi tisztításra ajánlott. A teafaolaj miatt érdemes a szem környékét kikerülve alkalmazni a szappant, hiszen a szembe kerülve irritációt okozhat. Termékadatok Kiszerelés: 100 g +/- 5% A termék szintetikus színezékektől és illatanyagoktól mentes, tartósítószert nem tartalmaz. Tekintettel arra, hogy a termékek kézzel készülnek, így a különböző gyártásokból származó szappanok színe és mintázata változhat, azonban ez nincs hatással a termékek minőségére. Összetevők: Elaeis Guineensis Oil, Olea Europaea Husk Oil, Cocos Nucifera Oil, Aqua, Sodium Hydroxide, Caprae lac, Melaleuca alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Charocal Powder

1500 Ft / db
1500 Ft/db

Vitaminos arckrém

Zsírbázisú, bőrpuhító éjszakai arckrém. 30g Összetevők:sheavaj, olívaolaj, méhviasz, teafaolaj, propolisz, csipkebogyó-,argán-,ligetszépe-körömvirág olaj, E-vitamin. Szárm.: Pest-megye. Alapanyag: külföld+ magyar őstermelői term. Feldolg.:kézműv.term. Csomagolás:műa.doboz

1500 Ft / db
1500 Ft/db