Saját gazdaságunkban termesztett, vegyszermentes gyümölcsből készült fahéjas birslekvár hozzáadott cukor nélkül, minimális steviával (természetes édesítő) édesítve. 212 ml-es kiszerelés. Cukormentes termék! A tisztára mosott üvegeket 50Ft/db áron a következő vásárlásnál visszaváltjuk. Kérjük az üres üvegek darabszámát jelezzék a megrendelésnél és őrizzék meg a nyugtát! Köszönjük! Elsődleges feldolgozású, Komárom-Esztergom megyében, saját családi gazdálkodásunkban, saját magunk által termelt fő alapanyagból készült kistermelői kézműves, pótszerek felhasználása nélkül készült termék, melynél többutas csomagolóanyagot használunk. Ezen mondat felhasználása engedélyköteles, az Ízlelde tulajdonosainak szellemi tulajdona.
Összetevők: fekete berkenye, alma, homoktövis, cukor, fahéj Saját termesztésű alapanyagokból főzzük saját gazdaságunkban. Pótszerek hozzáadása nélkül, üvegbe csomagolva kínáljuk.
FEKETERIBIZLI LEKVÁR Saját gazdaságunkban termesztett, vegyszermentes ribizliből készült lekvár minimális cukorral édesítve. 212 ml-es kiszerelés. A tisztára mosott üvegeket 50Ft/db áron a következő vásárlásnál visszaváltjuk. Kérjük az üres üvegek darabszámát jelezzék a megrendelésnél és őrizzék meg a nyugtát! Köszönjük! Elsődleges feldolgozású, Komárom-Esztergom megyében, saját családi gazdálkodásunkban, saját magunk által termelt fő alapanyagból készült kistermelői kézműves, pótszerek felhasználása nélkül készült termék, melynél többutas csomagolóanyagot használunk. Ezen mondat felhasználása engedélyköteles, az Ízlelde tulajdonosainak szellemi tulajdona.
A fermentálás (erjesztés) egy ősi savanyítási eljárás, melynek során a vitaminok és ásványi anyagok megmaradnak a zöldségekben, sőt olyan formába kerülnek, hogy a szervezet könnyebben fel tudja szívni őket az emésztési folyamat során. Az erjesztés során jótékony tejsav baktériumok segítségével válik ízletessé és nagyon egészséges tartós étellé a friss zöldség. A céklát fokhagymával és vöröshagymával savanyítottam. Fogyasztási javaslat: magában, vagy salátába keverve, illetve köretnek ajánlom bármely főétkezés mellé, de wrap, levesbetét, vagy szendvics feltét is lehet belőle. Minden alapanyag vegyszermentes termesztésből származik. Összetevők: cékla, hagyma, fokhagyma, gyógyszerkönyvi tisztaságú só, víz. Kiszerelés: 195 gramm/üveg
Fermentált füstös répa 195 gr Füstös fermentált répa A répák vékony szeletekre vannak vágva, természetes (vegán) füsttel ízesítve. Ajánlom szendvicsfeltétnek, de fogyaszthatjuk savanyúságként, vagy salátába keverve. Ízletes egytálétel összetevője lehet rizzsel, kölessel vagy hajdinával keverve. A fermentálás (erjesztés) egy ősi savanyítási eljárás, melynek során a vitaminok és ásványi anyagok megmaradnak a zöldségekben, sőt olyan formába kerülnek, hogy a szervezet könnyebben fel tudja szívni őket az emésztési folyamat során. Az erjesztés során jótékony tejsav baktériumok segítségével válik ízletessé és nagyon egészséges tartós étellé a friss zöldség. Összetevők: bio sárgarépa, energetizált víz, gyógyszerkönyvi tisztaságú só, természetes folyékony füst.
Fermentált kínai kel sárgarépával Kiszerelés: 200 gr/ üveg A fermentálás (erjesztés) egy ősi savanyítási eljárás, melynek során a vitaminok és ásványi anyagok megmaradnak a zöldségekben, sőt olyan formába kerülnek, hogy a szervezet könnyebben fel tudja szívni őket az emésztési folyamat során. Az erjesztés során jótékony tejsav baktériumok segítségével válik ízletessé és nagyon egészséges tartós étellé a friss zöldség. Összetevők: kínai kel, sárgarépa, vajretek, energetizált víz, gyógyszerkönyvi tisztaságú só.
FERMENTÁLT ZÖLDSÉGEK Saját gazdaságunkban vegyszermentes technológiával termesztett zöldségből készült, tartósítószer nélkül, hagyományos módon. 400 grammos kiszerelésben kapható. Összetevők: káposzta, vöröshagyma, sárgarépa, petrezselyem, zeller, parajdi só és egy leheletnyi őrölt kömény. Mi is az a fermentálás? A fermentálás vagy savanyítás egy technika, amely során a tejsavbaktériumok segítségével erjesztjük a zöldségeket. Ezek a tejsavbaktériumok természetesen megtalálhatók a zöldségek felszínén és oxigénmentes környezetben felszaporodnak és elvégzik helyettünk a munkát. A sós oldat biztosítja, hogy az egészségre káros, rohasztó baktériumok ne tudjanak aktivizálódni. Miért egészséges? A legtöbb zöldség a fermentálás során ropogós marad, de a bennük lévő vitaminok és ásványi anyagokat testünk könnyebben fel tudja dolgozni. Emellett a tejsavas erjedés során élő probiotikus baktériumkultúrák alakulnak ki, amelyek táplálják a bélflóránk. Elsődleges feldolgozású, Komárom-Esztergom megyében, saját családi gazdálkodásunkban, saját magunk által termelt fő alapanyagból készült kistermelői kézműves, pótszerek felhasználása nélkül készült termék, melynél többutas csomagolóanyagot használunk. Ezen mondat felhasználása engedélyköteles, az Ízlelde tulajdonosainak szellemi tulajdona.
Házi adalékmentes, 10% cukortartalmú 90%gyümölcsöt tartalmazó lekvár. 212ml Felbontás után hűtőben tartandó. Visszaváltható üveg:50.-Ft Alapanyag:magyar őstermelői term. Term.módja: őstermelői gazd. Feldolg.: elsődleges, kézműv.term. Csomagolás: üveg,
Saját gazdaságunkban termesztett, vegyszermentes gyümölcsből készült fügelekvár minimális cukorral édesítve. 212 ml-es kiszerelés. Elsődleges feldolgozású, Komárom-Esztergom megyében, saját családi gazdálkodásunkban, saját magunk által termelt fő alapanyagból készült kistermelői kézműves, pótszerek felhasználása nélkül készült termék, melynél többutas csomagolóanyagot használunk. Ezen mondat felhasználása engedélyköteles, az Ízlelde tulajdonosainak szellemi tulajdona.
Saját gazdaságunkban termesztett, vegyszermentes gyümölcsből készült fügés körtelekvár hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül. 212 ml-es kiszerelés. Elsődleges feldolgozású, Komárom-Esztergom megyében, saját családi gazdálkodásunkban, saját magunk által termelt fő alapanyagból készült kistermelői kézműves, pótszerek felhasználása nélkül készült termék, melynél többutas csomagolóanyagot használunk. Ezen mondat felhasználása engedélyköteles, az Ízlelde tulajdonosainak szellemi tulajdona.
GALAGONYALEKVÁR Saját gazdaságunkban termesztett, vegyszermentes gyümölcsből készült galagonyalekvár cukorral édesítve. 212 ml-es kiszerelés. Elsődleges feldolgozású, Komárom-Esztergom megyében, saját családi gazdálkodásunkban, saját magunk által termelt fő alapanyagból készült kistermelői kézműves, pótszerek felhasználása nélkül készült termék, melynél többutas csomagolóanyagot használunk. Ezen mondat felhasználása engedélyköteles, az Ízlelde tulajdonosainak szellemi tulajdona. A galagonyát számos pozitív hatása miatt továbbá az alábbi problémák esetén érdemes alkalmazni: Vérkeringési zavarok Fejfájás Elalvási nehézségek Idegesség Migrén Magas vérnyomás Stressz Szorongás forrás: https://benu.hu/cikk/ezek-a-galagonya-gyogyhatasai
Homoktövisből és körtéből készült, paszírozott, mag nélküli adalék és cukormentes házi lekvár. 212ml. Visszaváltható üveg:50.-Ft Alapanyag:magyar őstermelői term. Term.módja: őstermelői gazd. Feldolg.: elsődleges, kézműv.term. Csomagolás: üveg,