Bogyó mánia lekvár Kisgyermekek kedvence, 5 féle bogyós gyümölcsből készül. Összetevők: eper, piros ribizli, fekete ribizli, áfonya, fekete berkenye, cukor, citromsav, almapektin
Egres lekvár: Igazi különlegesség. A savanykás ízvilág mellett, feldolgozást követően előjönnek a gyümölcsös ízjegyek is, így egy igazán elvezhető lekvárt kapunk, amellyel joghurtokat, kásákat, pohárdesszerteket, piskótát vagy akár gofrit is ízesíthetünk. Összetevők: egres, cukor, citromsav, almapektin
Piros ribizli lekvár Sajtok mellé igazán kiváló lekvár, linzer karika is vele a legfinomabb. Összetevők: piros ribizli, cukor, pektin,citromsav
Rebarbara-eper lekvár A rebarbara savanykássága az eper édessége kiváló egyensúlyt teremt az ízekben. Igazán finom joghurtokban és süteményekben felhasználva. Összetevők: eper, rebarbara, cukor, citromsav, pektin
Ruszli uborka, vagy ahogy sokan ismerik hagymás svéd uborka Kiváló sültek mellé, vagy egy kolbászos szendvicsbe, ha egyszer megkóstolod, nem tudod abbahagyni. Összetevők: uborka, hagyma, ecet, cukor, só, fűszerek, na-benzoát
Szeder lekvár Bogyós gyümölcsök kedvelőinek kedvence lehet, hagyományos felhasználás mellett ajánljuk sajtokhoz is. Összetevők: Fekete szeder, cukor, citromsav, pektin
Vegyes vágott savanyúság: Csemege, csupa vitamin, kiválóan illik sültek mellé és feldobhatsz vele bármilyen szendvicset. Összetevők: Ecet, cukor, só, fűszerek, káposzta, uborka, paprika, hagyma, sárgarépa, Na-benzoát.