CSIPKEBOGYÓ LEKVÁR Vegyszermentes gyümölcsből, hagyományos eljárással készült csipkebogyó lekvár minimális cukorral édesítve. 212 ml-es kiszerelés. A tisztára mosott üvegeket 50Ft/db áron a következő vásárlásnál visszaváltjuk. Kérjük az üres üvegek darabszámát jelezzék a megrendelésnél és őrizzék meg a nyugtát! Köszönjük! Elsődleges feldolgozású, Komárom-Esztergom megyében, saját családi gazdálkodásunkban, saját magunk által termelt fő alapanyagból készült kistermelői kézműves, pótszerek felhasználása nélkül készült termék, melynél többutas csomagolóanyagot használunk. Ezen mondat felhasználása engedélyköteles, az Ízlelde tulajdonosainak szellemi tulajdona.
Házi adalékmentes, 10% cukortartalmú 90%gyümölcsöt tartalmazó, mag nélküli - paszírozott, hagyományos hecsedli, 212ml Felbontás után hűtőben tartandó.Visszaváltható üveg:50.-Ft Alapanyag:magyar erdei term. Term.módja: vadontermő Feldolg.: elsődleges, kézműv.term. Csomagolás: üveg,
Csipkebogyólekvár 370 ml Összetevők: csipkebogyó velő, cukor, citrom, pektin Tartósítószer mentes, felbontás után hűtve tárolandó.
Friss, ropogós csalamádé tartósítószer nélkül. Összetevők: káposzta, hagyma, paprika, uborka, sárgarépa,erőspaprika, cukor, ecet, só.
Ecetes cékla nettó súly: 430g Összetevők: cékla, víz, cukor, só, ecet, fűszerek, Vegyszermentes zöldségből készült savanyúság, tartósítószer nélkül. Hőkezeléssel tartósítva, felbontás után hűtve tárolandó.
Házi adalékmentes, 10% cukortartalmú 90%gyümölcsöt tartalmazó lekvár. 212ml Felbontás után hűtőben tartandó. Visszaváltható üveg:50.-Ft Alapanyag:magyar őstermelői term. Term.módja: őstermelői gazd. Feldolg.: elsődleges, kézműv.term. Csomagolás: üveg,
Saját gazdaságunkban termesztett, vegyszermentes gyümölcsből készült fahéjas birslekvár hozzáadott cukor nélkül, minimális steviával (természetes édesítő) édesítve. 212 ml-es kiszerelés. Cukormentes termék! A tisztára mosott üvegeket 50Ft/db áron a következő vásárlásnál visszaváltjuk. Kérjük az üres üvegek darabszámát jelezzék a megrendelésnél és őrizzék meg a nyugtát! Köszönjük! Elsődleges feldolgozású, Komárom-Esztergom megyében, saját családi gazdálkodásunkban, saját magunk által termelt fő alapanyagból készült kistermelői kézműves, pótszerek felhasználása nélkül készült termék, melynél többutas csomagolóanyagot használunk. Ezen mondat felhasználása engedélyköteles, az Ízlelde tulajdonosainak szellemi tulajdona.
Saját gazdaságunkban termesztett, vegyszermentes gyümölcsből készült fahéjas szilvalekvár minimális steviával édesítve. A szilvásgombóc kedvelőinek :) 212 ml-es kiszerelés. Cukormentes termék! A tisztára mosott üvegeket 50Ft/db áron a következő vásárlásnál visszaváltjuk. Kérjük az üres üvegek darabszámát jelezzék a megrendelésnél és őrizzék meg a nyugtát! Köszönjük! Elsődleges feldolgozású, Komárom-Esztergom megyében, saját családi gazdálkodásunkban, saját magunk által termelt fő alapanyagból készült kistermelői kézműves, pótszerek felhasználása nélkül készült termék, melynél többutas csomagolóanyagot használunk. Ezen mondat felhasználása engedélyköteles, az Ízlelde tulajdonosainak szellemi tulajdona.
Összetevők: fekete berkenye, alma, homoktövis, cukor, fahéj Saját termesztésű alapanyagokból főzzük saját gazdaságunkban. Pótszerek hozzáadása nélkül, üvegbe csomagolva kínáljuk.
200 g Összetevők: meggy, cukor,citromsav,étcsokoládé (75%-os),eperpálinka,fahéj,pektin. Vegyszermentes saját gyümölcsből, tartósítószer nélkül készült lekvár.
FEKETERIBIZLI LEKVÁR Saját gazdaságunkban termesztett, vegyszermentes ribizliből készült lekvár minimális cukorral édesítve. 212 ml-es kiszerelés. A tisztára mosott üvegeket 50Ft/db áron a következő vásárlásnál visszaváltjuk. Kérjük az üres üvegek darabszámát jelezzék a megrendelésnél és őrizzék meg a nyugtát! Köszönjük! Elsődleges feldolgozású, Komárom-Esztergom megyében, saját családi gazdálkodásunkban, saját magunk által termelt fő alapanyagból készült kistermelői kézműves, pótszerek felhasználása nélkül készült termék, melynél többutas csomagolóanyagot használunk. Ezen mondat felhasználása engedélyköteles, az Ízlelde tulajdonosainak szellemi tulajdona.
A fermentálás (erjesztés) egy ősi savanyítási eljárás, melynek során a vitaminok és ásványi anyagok megmaradnak a zöldségekben, sőt olyan formába kerülnek, hogy a szervezet könnyebben fel tudja szívni őket az emésztési folyamat során. Az erjesztés során jótékony tejsav baktériumok segítségével válik ízletessé és nagyon egészséges tartós étellé a friss zöldség. A céklát fokhagymával és vöröshagymával savanyítottam. Fogyasztási javaslat: magában, vagy salátába keverve, illetve köretnek ajánlom bármely főétkezés mellé, de wrap, levesbetét, vagy szendvics feltét is lehet belőle. Minden alapanyag vegyszermentes termesztésből származik. Összetevők: cékla, hagyma, fokhagyma, gyógyszerkönyvi tisztaságú só, víz. Kiszerelés: 195 gramm/üveg