"PIROSBOGYÓS" LEKVÁR Vegyszermentes gyümölcsből, hagyományos eljárással készült pirosbogyós lekvár minimális steviával édesítve. 212 ml-es kiszerelés. Összetevők: szamóca, málna, áfonya, ribizli, feketeribizli Elsődleges feldolgozású, Komárom-Esztergom megyében, saját családi gazdálkodásunkban, saját magunk által termelt fő alapanyagból készült kistermelői kézműves, pótszerek felhasználása nélkül készült termék, melynél többutas csomagolóanyagot használunk. Ezen mondat felhasználása engedélyköteles, az Ízlelde tulajdonosainak szellemi tulajdona.
ÁFONYA LEKVÁR Vegyszermentes gyümölcsből, hagyományos eljárással készült áfonya lekvár minimális cukorral édesítve. 212 ml-es kiszerelés. Igazi kisérője a reggeli pirítósnak vagy egy jó palacsintának. Elsődleges feldolgozású, Komárom-Esztergom megyében, saját családi gazdálkodásunkban, saját magunk által termelt fő alapanyagból készült kistermelői kézműves, pótszerek felhasználása nélkül készült termék, melynél többutas csomagolóanyagot használunk. Ezen mondat felhasználása engedélyköteles, az Ízlelde tulajdonosainak szellemi tulajdona.
Aszalt meggy újfehértói fürtös meggyből. Kemencés aszalóházban készült. Tartósítószert és egyéb hozzáadott anyagot nem tartalmaz.
Aszalt paradicsom 100 g Összetevők: paradicsom, só Tárolás: célszerű zárható edényben tárolni. 100 g termék 1 kg paradicsomból készül.
Aszalt paradicsom olajban Összetevők: aszalt paradicsom, hidegen sajtolt napraforgó olaj, gyümölcsecet, só, fokhagyma, fűszerek. Felbontás után hűtve tárolandó.
Aszalt sárgabarack, mely tartósítószert és egyéb hozzáadott anyagot nem tartalmaz. Ezért a színe kissé barnás, állaga keményebb a boltiénál. Kemencés aszalóházban készült.
Aszalt szilva 100 g Magozott, egész szilvaszemek. Kemencés aszalóházban készült. Tartósítószert és egyéb hozzáadott anyagot nem tartalmaz.
Fekete bodza lekvár. Összetevők: fekete bodza bogyó, cukor, pekti, citromsav. A vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag főzeteket a népi gyógyászatban ellen , reumás és idegfájdalmak enyhítésére alkalmazzák. Tartósítószert nem tartalmaz.
Részben saját termesztésű almából, és bodzabogyóból készült gourmet lekvár, melyet saját gazdaságunkban főzünk és csomagolunk üvegekbe. Összetevők: bodzabogyó, alma, cukor, biocitrom, vaníliás cukor, fahéj
CSIPKEBOGYÓ LEKVÁR Vegyszermentes gyümölcsből, hagyományos eljárással készült csipkebogyó lekvár minimális cukorral édesítve. 212 ml-es kiszerelés. A tisztára mosott üvegeket 50Ft/db áron a következő vásárlásnál visszaváltjuk. Kérjük az üres üvegek darabszámát jelezzék a megrendelésnél és őrizzék meg a nyugtát! Köszönjük! Elsődleges feldolgozású, Komárom-Esztergom megyében, saját családi gazdálkodásunkban, saját magunk által termelt fő alapanyagból készült kistermelői kézműves, pótszerek felhasználása nélkül készült termék, melynél többutas csomagolóanyagot használunk. Ezen mondat felhasználása engedélyköteles, az Ízlelde tulajdonosainak szellemi tulajdona.
Házi adalékmentes, 10% cukortartalmú 90%gyümölcsöt tartalmazó, mag nélküli - paszírozott, hagyományos hecsedli, 212ml Felbontás után hűtőben tartandó.Visszaváltható üveg:50.-Ft Alapanyag:magyar erdei term. Term.módja: vadontermő Feldolg.: elsődleges, kézműv.term. Csomagolás: üveg,
Házi adalékmentes, 10% cukortartalmú 90%gyümölcsöt tartalmazó lekvár. 212ml Felbontás után hűtőben tartandó. Visszaváltható üveg:50.-Ft Alapanyag:magyar őstermelői term. Term.módja: őstermelői gazd. Feldolg.: elsődleges, kézműv.term. Csomagolás: üveg,