A sonkákat a napokban raktuk sóba, 3-4 hét után kiszedjük,áztatjuk, szikkasztjuk majd füstölés következik. Érlelés és utánna lesz húsvétra az Önök asztalán. Jó étvágyat
Üdvözlöm leendő vásárlóimat! Horváth Róbert vagyok Agrármérnök és Növényvédelmi mérnök.Ferencmajorban hagyományos takarmányozással hízlalt sertésből házias jellegű füstöltárút készítek. Az angol szalonna megadott súlya hozzávetőleges, eltérhet a valós súlytól. Megértésüket köszönjük!
Üdvözlöm leendő vásárlóimat! Horváth Róbert vagyok Agrármérnök és Növényvédelmi mérnök.Ferencmajorban hagyományos takarmányozással hízlalt sertésből házias jellegű füstöltárút készítek. A füstölt házi kolbász megadott súlya hozzávetőleges, eltérhet a valós súlytól. Megértésüket köszönjük!
Üdvözlöm leendő vásárlóimat! Horváth Róbert vagyok Agrármérnök és Növényvédelmi mérnök.Ferencmajorban hagyományos takarmányozással hízlalt sertésből házias jellegű füstöltárút készítek. A füstölt házi csípős kolbász megadott súlya hozzávetőleges, eltérhet a valós súlytól. Megértésüket köszönjük!
Üdvözlöm leendő vásárlóimat! Horváth Róbert vagyok Agrármérnök és Növényvédelmi mérnök.Ferencmajorban hagyományos takarmányozással hízlalt sertésből házias jellegű füstöltárút készítek. A füstölt oldalas megadott súlya hozzávetőleges, eltérhet a valós súlytól. Megértésüket köszönjük!
Üdvözlöm leendő vásárlóimat! Horváth Róbert vagyok Agrármérnök és Növényvédelmi mérnök.Ferencmajorban hagyományos takarmányozással hízlalt sertésből házias jellegű füstöltárút készítek. A füstölt szalonna megadott súlya hozzávetőleges, eltérhet a valós súlytól. Megértésüket köszönjük!