Saját termesztésű és feldolgozású fekete berkenyéből készült ivólé. Hőkezeléssel tartósított, üvegbe töltött termék.
Fermentált Erdeifenyő Ital 500 ml Fermentált Erdeifenyő tűlevél ital fenyőrügy mézzel 500 ml A fermentálás az egyik legősibb tartósítási eljárásunk, és mint ilyen, az egyik legegészségesebb is. Nem szükséges hozzá semmilyen adalékanyag, vagy mesterséges aroma. A fermentált italok legnagyobb előnye az, hogy igazi probiotikus bombák a szervezet számára: segítik az emésztést, a méregtelenítési folyamatokat, legyőzik a puffadást, tökéletesen hidratálnak és még a vitaminok, ásványi anyagok beépülését is támogatják. Elektrolit tartalmuk szintén kiemelésre méltó, kiválóan lehet velük helyettesíteni a méregdrága, mesterséges sportitalokat. Miért is érdemes kipróbálnod az erdei fenyőt, mint gyógynövényt? 1. Nagyszerű C-vitamin forrás A fenyőtű tea kiváló C-vitamin forrás, ezáltal segíti a sebek gyógyulását, a szövetek és csontok gyorsabb felépülését. Régen, mielőtt a C-vitaminban gazdag élelmiszerek egész évben elérhetőek lettek volna, még a skorbut kezelésére is alkalmazták. 2. Antioxidánsokban gazdag A fenyőtűlevél-tea nem csupán C-vitaminban, de A-vitaminban is gazdag, így támogatja a látást, az immunrendszert és a szervek egészséges működését. Ezenfelül antioxidánsokat és flavonoidokat egyaránt magas koncentrátumban tartalmaz, melyek csökkentik a sejtkárosodást, így visszaszoríthatják a rák és a szívbetegségek kockázatát. 3. Gyulladáscsökkentő A hazánkban is megtalálható tűnyalábos fenyők (például a fekete fenyő, de az erdei fenyő is ide tartozik) kivonata jelentős gyulladáscsökkentő hatású. Alkalmazhatjuk fájdalomcsillapításra vagy anyagcsereproblémákra is. 4. Javítja a szív és az agy egészségét A fenyőtűlevél, hála a benne található flavonoidoknak, amellett, hogy segít csökkenteni a gyulladást, támogatja a szív- és érrendszer egészségét, valamint fokozza szervezetünk védekező mechanizmusait. A flavonoidok ráadásul a vérnyomás szabályozásában is a segítségünkre lehetnek, ugyanis hozzájárulnak a szív és az agy egészséges működéséhez. Összetevők: erdeifenyő tűlevél, fermentált erdei fenyőrügy, bio citrom leve, fermentát erdei fenyőrügy méz, energetizált víz.
Fermentált Bio Málna-Citromfű ital 500 ml A fermentálás az egyik legősibb tartósítási eljárásunk, és mint ilyen, az egyik legegészségesebb is. Nem szükséges hozzá semmilyen adalékanyag, vagy mesterséges aroma. A fermentált italok legnagyobb előnye az, hogy igazi probiotikus bombák a szervezet számára: segítik az emésztést, a méregtelenítési folyamatokat, legyőzik a puffadást, tökéletesen hidratálnak és még a vitaminok, ásványi anyagok beépülését is támogatják. Elektrolit tartalmuk szintén kiemelésre méltó, kiválóan lehet velük helyettesíteni a méregdrága, mesterséges sportitalokat. Összetevők: bio málna, bio citromfű levél, bio citrom facsart leve, méz, energetizált víz.
Összetevők: 90 %homoktövis bogyó, 10 % méz Kérhető VEGÁN formula, ami nem tartalmaz mézet! Hétről hétre FRISSEN préselt bogyókból (fagyasztva tárolt), hőkezelés nélkül készítjük. C-vitamin forrás! Napi adagja felnőttnek 3 ek, gyerkőcnek 1-1,5 ek. Hűtve tárolva 3 hétig fogyasztható. Saját termesztésű homoktövisből, helyi méhészek virágmézével készült. Saját kisgazdaságban préselt kézműves termék pótszerek hozzáadása nélkül, üvegben palackozva.
Szilvalé 100% gyümölcslé 0,5l Összetevők: szilvalé Tartósítószer mentes, felbontás uátn hűtve tárolandó.