Komáromi Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Pékáru

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
biodinamikus, bio
tojásmentes
gluténmentes
tejmentes
cukormentes
sls free
Állatkísérletmentes
Pálmaolajmentes
Parabénmentes
Lejárat közeli termék
Előrendelhető termék
vegán
Ajándékcsomag
További szűrők
Ár szerint

Bözödi alakor kovászos kenyér, teljes kiőrlésű

Talajmegújító gazdaságunkban termesztett alakor búzából kövesmalmon őrölt lisztből készült teljes kiőrlésű kovászos formakenyér.    Összetevők: alakor liszt, víz, parajdi só

1200 Ft / db
2.4 Ft/g

Csiga - Zserbós csiga

Összetevők: búzaliszt, tej, vaj, cukor, tojás, élesztő, só Töltelék: dió, baracklekvár, csokoládé Allergének: glutén, tej, tojás A termék tejterméket, tojást és szezámmagot is felhasználó üzemben készül. A Péklapát pékműhely termékeit szerda 14.00 óráig tudod csak a kosaradba tenni.

750 Ft / db
6818.18 Ft/kg

Kendermagos kenyér 800g

Kovászos paraszt kenyér kendermaggal. 800g-os. összetevők:hántolt kendermag, liszt, víz, parajdi só.

1800 Ft / db
1800 Ft/db

Kenyér - Aszalt paradicsomos fokhagymás vekni

Összetevők: Búzaliszt, teljeskiőrlésű búzaliszt, víz, természetes kovász (búzaliszt, víz), só, aszalt paradicsom, fokhagyma Allergének: glutén A termék tejterméket, tojást és szezámmagot is felhasználó üzemben készül. A Péklapát pékműhely termékeit szerda 14 óráig tudod csak a kosaradba tenni.

1300 Ft / db
2166.67 Ft/kg

Kenyér - Parasztkenyér

Összetevők: Búzaliszt, teljes kiőrlésű búzaliszt, rozsliszt, víz, természetes kovász (búzaliszt, víz), só Allergének: glutén A termék tejterméket, tojást és szezámmagot is felhasználó üzemben készül. A Péklapát pékműhely termékeit szerda 14 óráig tudod csak a kosaradba tenni.

950 Ft / db
1583.33 Ft/kg

Kenyér - Sokmagvas paraszt vekni 600g

Sokmagvas paraszt vekni Összetevők: Búzaliszt, teljes kiőrlésű búzaliszt, teljes kiőrlésű rozsliszt, víz, kovász (búzaliszt, víz), só, magvak (lenmag, szezámmag, tökmag, napraforgómag) Allergének: glutén, szezámmag A termék tejterméket, tojást és szezámmagot is felhasználó üzemben készül. A Péklapát pékműhely termékeit szerda 14 óráig tudod csak a kosaradba tenni.

1300 Ft / db
2166.67 Ft/kg

Kenyér - Teljes kiőrlésű fűszeres rozskenyér

Összetevők: Teljes kiőrlésű rozsliszt (RL190) Búzaliszt (BL 80), víz, kovász (búzaliszt, víz), só, fűszerek (koriander, ánizs, köménymag) Allergének: glutén   A termék tejterméket, tojást és szezámmagot is felhasználó üzemben készül. A Péklapát pékműhely termékeit szerda 14 óráig tudod csak a kosaradba tenni.

1300 Ft / db
2600 Ft/kg

Kovászos Paraszt kenyér 800g

Köves malmon őrölt búzalisztünkből készült kovászos kenyér parajdi sóval talajmegújító gazdálkodásunkból.     Összetevök: liszt, víz, parajdi só

1300 Ft / db
1300 Ft/g

Leveles - Kakaós csiga

Összetevők: búzaliszt, tej, vaj, cukor, tojás, élesztő, só Töltelék: Kakaópor, cukor, vaj A Péklapát pékműhely termékeit szerda 14 óráig tudod csak a kosaradba tenni.

690 Ft / db
6.9 Ft/g

Leveles - túrós batyu

Összetevők: búzaliszt, tej, vaj, cukor, tojás, élesztő, só Töltelék: túró, cukor, citrom A termék tejterméket, tojást és szezámmagot is felhasználó üzemben készül. A Péklapát pékműhely termékeit szerda 14 óráig tudod csak a kosaradba tenni.

750 Ft / db
7500 Ft/kg

Pogácsa - apró sajtos pogácsa (150g)

Összetevők: búzaliszt (BL55), tejföl, vaj, tojás, cukor, sajt, élesztő, só A termék tejterméket, tojást és szezámmagot is felhasználó üzemben készül. A Péklapát pékműhely termékeit szerda 14.00 óráig tudod csak a kosaradba tenni.

1125 Ft / csomag
7500 Ft/kg

Rozs formakenyér 500g

Köves malmi rozslisztből készült kovászos formakenyér.  500g-os.   Összetevők: rozs liszt, víz, parajdi só, kovász

900 Ft / db
900 Ft/db