Komáromi Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Kenyér

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
biodinamikus, bio
tojásmentes
gluténmentes
tejmentes
cukormentes
sls free
Állatkísérletmentes
Pálmaolajmentes
Parabénmentes
Lejárat közeli termék
Előrendelhető termék
vegán
Ajándékcsomag
További szűrők
Ár szerint

Kenyér - Cheddar sajtos-jalapeño paprikás vekni

Összetevők: Búzaliszt, teljeskiőrlésű búzaliszt, víz, természetes kovász (búzaliszt, víz), só, cheddar sajt, savanyított jalapeño paprika Allergének: glutén, tejtermék  A termék tejterméket, tojást és szezámmagot is felhasználó üzemben készül. A Péklapát pékműhely termékeit szerda 14.00-ig tudod a kosaradba tenni!

1300 Ft / db
2166.67 Ft/kg

Kenyér - Parasztkenyér

Összetevők: Búzaliszt, teljes kiőrlésű búzaliszt, rozsliszt, víz, természetes kovász (búzaliszt, víz), só Allergének: glutén A termék tejterméket, tojást és szezámmagot is felhasználó üzemben készül. A Péklapát pékműhely termékeit szerda 14 óráig tudod csak a kosaradba tenni.

950 Ft / db
1583.33 Ft/kg

Kenyér - Sokmagvas paraszt vekni 600g

Sokmagvas paraszt vekni Összetevők: Búzaliszt, teljes kiőrlésű búzaliszt, teljes kiőrlésű rozsliszt, víz, kovász (búzaliszt, víz), só, magvak (lenmag, szezámmag, tökmag, napraforgómag) Allergének: glutén, szezámmag A termék tejterméket, tojást és szezámmagot is felhasználó üzemben készül. A Péklapát pékműhely termékeit szerda 14 óráig tudod csak a kosaradba tenni.

1300 Ft / db
2166.67 Ft/kg

Kenyér - szendvicskenyér

Összetevők: Búzaliszt, tej, víz, természetes kovász (búzaliszt, víz), vaj, só Allergének: glutén, tej. A termék tejterméket, tojást és szezámmagot is felhasználó üzemben készül. A Péklapát pékműhely termékeit szerda 14 óráig tudod csak a kosaradba tenni.

1250 Ft / db
2083.33 Ft/kg

Kenyér - Teljeskiőrlésű lenmagos búzacipó

Összetevők: Teljes kiőrlésű búzaliszt, Búzakenyérliszt, víz, kovász (búzaliszt, víz), lenmag, só. Allergének: glutén, lenmag   A termék tejterméket, tojást és szezámmagot is felhasználó üzemben készül. A Péklapát pékműhely termékeit szerda 14 óráig tudod csak a kosaradba tenni.

1300 Ft / db
2166.67 Ft/kg