A mézes puszi elkészítéséhez saját aszalású fügénk, kacsáink zsírja és tyúkjaink tojása kerül felhasználásra.Kizárólag helyi termelő mézével készül.
300 g baracklekvárral töltött linzer dobozban: Összetevők: búzaliszt, vaj, cukor, tojás Töltelék: baracklekvár Allergének: glutén, tej, tojás A termék tejterméket, tojást és szezámmagot is felhasználó üzemben készül. A Péklapát pékműhely termékeit szerda 14 óráig tudod csak a kosaradba tenni.
300 g málnalekvárral töltött linzer dobozban: Összetevők: búzaliszt, vaj, cukor, tojás Töltelék: málnalekvár Allergének: glutén, tej, tojás A termék tejterméket, tojást és szezámmagot is felhasználó üzemben készül. A Péklapát pékműhely termékeit szerda 14 óráig tudod csak a kosaradba tenni.
A rétes töltelékében pírított gríz található, gazdagon megszórva meggyel. Összetevők: meggy, liszt, gríz, cukor, tojás, kacsazsír, étolaj, víz
Szőlőskertünkben termelt meggy és tyúkjaink tojásának felhasználásával, kézzel húzva a szállítás napján készül.
3 házi tojás felhasználásával készült könnyű, levegős piskóta tortalap. 24 cm átmérőjű tortához. Ízesítheti kedvére és nem kell vesződni a piskóta sütésével. Összetevők: tojás, liszt, cukor
Tyúkjaink tojása adja az alapot a könnyű és finom piskótához. Saját főzésű málnalekvárunk teszi különlegessé ízét. Összetevők: tojás, liszt, cukor, málnalekvár (A képeken látható tekrcsekben sárgabarack lekvár található.)
Friss tavaszi rebarbara ízét a sárgabarack muskotályos íze egészíti ki, mely omlós tésztába kerül betöltésre. A tészta Hetevény malom kövesmalmi lisztjéből készül. A képen a pite meggyes töltelékkel látható.