Golden és jonatán almánkból készül tölteléke.Tésztájába kacsáink zsírja és tyúkjaink tojása kerül.
Nagyszemű, ropogós cseresznyéből klszül. Házi tojás, kacsazsír, ecet, víz és só felhasználásával készül tésztája. Pirított gríz, fahéj és cukor kerül a töltelékébe.
A friss házi tojásból készült omlós linzer illatos fahéjjal, kakaóval és házi készítésű szilvalekvárral.
Saját recept alpján, vajjal készül.Tölteléke saját készítésű málna, vadszilv, sárgabarack és meggylekvár lekvár. 10 dkg kb. 7 db Összetevők: liszt, lekvár, vaj, házi tojás sárgája, tej, szódabikarbóna.
Kézzel húzott rétestészta,kacsazsírunk, házi tojásaink, tejföl és só felhasználásával készült régi sós finomság. Szállítás napján, frissen készül.
Kelt tésztából készül. Tölteléke kültéri sütőben sült szilvalekvárunk. Formázás után a gombócok gőz fölött párolódnak. Végül vaj és cukrozott dió kerül a külsejére. Nagyon finom magában és vaníliasodóval is. A szállítás napján frissen készül. Egy gombóc kb. 8-9 dkg. Összetevők: liszt, tej, szilvalekvár, mák, tojás, vaj, étolaj, cukor, élesztő