Ezüsthagyma – az elegancia és frissesség találkozása! Keresed a tökéletes kiegészítőt savanyúságokhoz, koktélokhoz vagy húsos sültek mellé? Az ezüsthagyma apró, hófehér, gyöngyszerű megjelenésével és enyhén csípős, friss ízével igazi különlegesség a konyhában. Ideális savanyítva, marinálva, vagy egészben megsütve. Gyakran használják hidegtálakhoz, vadas ételekhez, vagy koktélokhoz (pl. Gibson). Alacsony kalóriatartalmú, könnyen emészthető, és serkenti az emésztést – egészséges és ízletes választás egyben! Próbáld ki, és vidd új szintre az ízek harmóniáját!
Piroska lilahagyma – karakteres íz, természetes egészség! Fedezd fel a hazai kertészet egyik kincsének ízvilágát! A Piroska fajta mélybordó héjú, enyhén édeskés, de mégis markáns ízű lilahagyma – tökéletes választás friss salátákhoz, szendvicsekhez vagy savanyítva! Gazdag antioxidánsokban, támogatja az immunrendszert, és különösen jól tárolható! Válaszd a hazait, válaszd a Piroskát – mert a jó hagyma nem csak csípős, hanem emlékezetes is!
Sonkahagyma – a konyha elfeledett gyöngyszeme! Fedezd fel a hagymák királynőjét! A sonkahagyma (más néven salotta) különlegesen lágy, édeskés, enyhén diós aromájú hagymaféle, amely nem csíp, nem könnyeztet, mégis igazi karaktert ad minden ételnek. Kompakt, hosszúkás fejformájával és lilás, bronzos héjával nemcsak ízében, de megjelenésében is elegáns. Különösen ajánlott finom mártásokhoz, salátákhoz, húsételekhez, vagy akár karamellizálva, köretként. A sonkahagyma gazdag antioxidánsokban, könnyen emészthető, és sokkal hosszabban eltartható, mint a hagyományos vöröshagyma. Tökéletes választás azoknak, akik egészségesebb, ízletesebb alapanyagokat keresnek a mindennapi főzéshez. Kóstold meg, és ízekben gazdag élménnyel ajándékoz meg!