Komáromi Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

ÉLELMISZER

Repceméz 250g

Magas szőlőcukor tartalma miatt gyorsan kristályosodik és fehér krémszerű mézzé válik. Csökkenti a savtermelést , gyomorégést.

995 Ft / db
995 Ft/db

Repceméz 500g

Magas szőlőcukor tartalma miatt gyorsan kristályosodik és fehér krémszerű mézzé válik. Csökkenti a savtermelést , gyomorégést.

1495 Ft / db
1495 Ft/db

Repceolaj

- A repceolaj nagyon gazdag omega-3 zsírsavban, amely kiváló hatású szív- és érrendszeri problémák esetén.  - Immunerősítő hatású. - Az idegrendszerre nyugtatólag hat. - A repceolaj hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához - Hozzájárulhat a vércukorszint csökkentéséhez is. - Számos a szervezetre belülről ható jótékony tulajdonságai mellett, kívülről alkalmazva védi a bőrt a káros környezeti hatások ellen.  - Magas E-vitamin tartalma lassítja a bőr öregedését, a ráncok kialakulását, javítja az A-vitamin felszívódását, védi a szervezetet az oxidációs folyamatoktól. - A repcemagból kinyert olaj semleges ízű és illatú alapanyag.  - Alkalmas a napraforgóolaj helyettesítésére, mivel nem hőérzékeny, így használhatjuk sütéshez, pároláshoz.  - Ezenkívül tésztákat, salátákat és zöldségeket ízesíthetünk vele.

1800 Ft / l
1800 Ft/l

Réteges ordakrém desszert

Réteges gyümölcsös ordakrém desszert kesudióval szórva. 

900 Ft / db
900 Ft/db

Ribizli lekvár

Házi adalékmentes, 10% cukortartalmú 90%gyümölcsöt tartalmazó, mag nélküli - paszírozott lekvár. 212ml Felbontás után hűtőben tartandó. visszaváltható üveg: 50.-Ft Alapanyag:magyar őstermelői term. Term.módja: őstermelői gazd. Feldolg.: elsődleges, kézműv.term. Csomagolás: üveg,

1400 Ft / db
1400 Ft/db
...

Ribizli lekvár (mag nélküli)

Saját gazdaságunkban termesztett, vegyszermentes ribizliből készült lekvár.  212 ml-es kiszerelés. (mag nélküli) A tisztára mosott üvegeket 50Ft/db áron a következő vásárlásnál visszaváltjuk. Kérjük az üres üvegek darabszámát jelezzék a megrendelésnél és őrizzék meg a nyugtát! Köszönjük! Elsődleges feldolgozású, Komárom-Esztergom megyében, saját családi gazdálkodásunkban, saját magunk által termelt fő alapanyagból készült kistermelői kézműves, pótszerek felhasználása nélkül készült termék, melynél többutas csomagolóanyagot használunk. Ezen mondat felhasználása engedélyköteles, az Ízlelde tulajdonosainak szellemi tulajdona.

1200 Ft / db
5.66 Ft/ml
...

Ribizliszörp

Tartósítószer mentes, hőkezeléssel tartósított magas gyümölcstartalmú rostos szörp. Kíváló limonádé vagy koktél alapanyag is lehet. 5 dl-es kiszerelésben kapható. Összetevők: ribizli, víz, cukor, citromsav. A tisztára mosott üvegeket 50Ft/db áron a következő vásárlásnál visszaváltjuk. Kérjük az üres üvegek darabszámát jelezzék a megrendelésnél és őrizzék meg a nyugtát! Köszönjük! Elsődleges feldolgozású, Komárom-Esztergom megyében, saját családi gazdálkodásunkban, saját magunk által termelt fő alapanyagból készült kistermelői kézműves, pótszerek felhasználása nélkül készült termék, melynél többutas csomagolóanyagot használunk. Ezen mondat felhasználása engedélyköteles, az Ízlelde tulajdonosainak szellemi tulajdona.

1500 Ft / db
300 Ft/dl

Ringló lekvár

Ringló lekvár 370 ml Összetevők: ringlószilva, cukor, citromlé, pektin Tartósítószer mentes lekvár,  saját termelésű gyümölcsből. Felbontás után hűtve tárolandó!

1500 Ft / db
1500 Ft/db

Rostos sárgabarackszörp

Gyümölcsszörp Összetevők:sárgabarack, víz, cukor, citrom, citromsav 500 ml Hőkezeléssel tartósítva, felbontás után hűtve tárolandó! Nem tartalmaz tartósítószert, aromát, ízfokozót és mesterséges szinezéket. Biztosan már sokféle szörpöt kóstoltál, de az szinte biztos, hogy a házi a legfinomabb, már csak azért is, mert abba szívünk minden szeretetét is beletesszük.  A sárgabarack jellegzetes, édes és enyhén savanykás ízű gyümölcseiből készült szörp kellemes gyümölcsös aromával rendelkezik. Mely gazdag C-vitaminban és A-vitaminban, valamint rostokban, amelyek fontosak az egészséges immunrendszer, bőr és emésztés szempontjából. A sárgabarack szörp kiváló választás lehet a meleg nyári napokon, mivel hűsítő, és kellemes gyümölcsös ízzel rendelkezik. Ha szörp akkor, sárgabarackszörp!  

2200 Ft / db
4.4 Ft/ml

Rövidmetélt 4 Tojásos

A mákostésztán túl is - bármivel fogyasztható. Kiváló Magyar Tésztaliszt és Szigeti Tojás felhasználásával készült.

986 Ft / csomag
2 Ft/csomag

Rövidmetélt Durum

Hal, Hús, Saláta, Sajtok, Öntetek, vagy csak Dió, Mák a TAGLIATELLE igazán sokoldalú választás. Kiváló Alföldi Tésztaipari Durumdarából a Bajai malomból, - amit Olaszországban arra használnak, hogy feljavítsák vele a saját lisztjüket. -  Fantasztikus Ország (Magyarország) - fantasztikus alapanyaga.

888 Ft / csomag
2 Ft/csomag

Rövidmetélt Kendertészta

Magas fehérjetartalmú, ronde de finom tészta.

743 Ft / csomag
3 Ft/csomag