Rózsás cseresznye szörp Ha egy illatos gyümölcsös limonádéval oltanád a szomjad, ez a szörp jó választás. Felhasználható többek között pezsgős koktélok ízesítésére, vagy akár egy gyümölcstorta tetejére illatos gyümölcszseléként. Összetevők: Cseresznye, rózsavíz, cukor, citromsav
Ruszli uborka, vagy ahogy sokan ismerik hagymás svéd uborka Kiváló sültek mellé, vagy egy kolbászos szendvicsbe, ha egyszer megkóstolod, nem tudod abbahagyni. Összetevők: uborka, hagyma, ecet, cukor, só, fűszerek, na-benzoát
Sonkahagyma – a konyha elfeledett gyöngyszeme! Fedezd fel a hagymák királynőjét! A sonkahagyma (más néven salotta) különlegesen lágy, édeskés, enyhén diós aromájú hagymaféle, amely nem csíp, nem könnyeztet, mégis igazi karaktert ad minden ételnek. Kompakt, hosszúkás fejformájával és lilás, bronzos héjával nemcsak ízében, de megjelenésében is elegáns. Különösen ajánlott finom mártásokhoz, salátákhoz, húsételekhez, vagy akár karamellizálva, köretként. A sonkahagyma gazdag antioxidánsokban, könnyen emészthető, és sokkal hosszabban eltartható, mint a hagyományos vöröshagyma. Tökéletes választás azoknak, akik egészségesebb, ízletesebb alapanyagokat keresnek a mindennapi főzéshez. Kóstold meg, és ízekben gazdag élménnyel ajándékoz meg!
Szeder lekvár Bogyós gyümölcsök kedvelőinek kedvence lehet, hagyományos felhasználás mellett ajánljuk sajtokhoz is. Összetevők: Fekete szeder, cukor, citromsav, pektin
Vegyes vágott savanyúság: Csemege, csupa vitamin, kiválóan illik sültek mellé és feldobhatsz vele bármilyen szendvicset. Összetevők: Ecet, cukor, só, fűszerek, káposzta, uborka, paprika, hagyma, sárgarépa, Na-benzoát.
Zakuszka, azaz az erdélyi padlizsánkrém Összetétel: padlizsán mely parázson sült, kápia paprika, vörös hagyma, fehér bab, paradicsom, só, fűszerek