KRIMBO Angolszalonna SZELETELT, cca.2x 80g - hosszú érleléssel készült, füstölt, levegőn szárított bőrös karaj - Összetevők: sertés bőrös csont nélküli karaj, tengeri só, fűszerek, ivóvíz Hozzáadott tartósítószert és adalékanyagot nem tartalmaz! Gyártó: Meatos Húsműhely Kft. 9121 Győrszemere, Liget u.7. e-mail: meatos.food@gmail.com Átlagos tápérték 100g termékben* Energia: 975 kJ/ 235 kcal Zsír: 19 g, amelyből telített zsírsav: 7,6 g Szénhidrát: 0g, amelyből cukor: 0g Fehérje: 16 g, Só: 3,5g *A feltüntetett tápérték adatok tájékoztató jellegűek, ingadozásuk előfordulhat. Tárolás: 20°C alatt, száraz, hűvös helyen, függesztve - 1 db Angolszalonna tömege: cca. 70- 120g A pontos vételár a megrendelt termék mérése után lesz meghatározva! A legnagyobb elismerés, ha visszatérsz. - KRIMBO
Csirke farhát nyak résszel . 1 csomag 1-1,5 kg (4 db farhátat tartalmaz) Az ár csomagra vonatkozik
Csirke leves csomag ami tartalmaz: 2-3 db csirkefarhát 2-3 db zúza 2-3 db máj 4-5 db láb 2-3 db szárnyközép vagy szárnytő A csomagok 1,5 kg körül vannak. Az ár darabra vonatkozik!
Natúr egész csirkecomb kilós kiszerelésben (kb 4-5 db =1kg). Az ár kilóra vonatkozik
20 dkg egy egység a rendelésnél. Enyhén csípős. Összetevők: fejhús, asztali só, bors, paprika, fokhagyma, majoranna Fogyasztható: vásárlástól számított 4napig Tárolása hűtőben Súlykorrekció történik a termék lemérését követően.
A Tárkány Baromfi hagyományos kukorica alapú takarmányon nevelt, minőségi baromfit állít elő. Célunk a régi ízek vissza csempészése a háztartások konyhájába, az elfeledett ízek felidézése. Vágott csirkéink 1,75-2 kg közötti súlyban, egészben, belsőséggel, egyesével csomagolva kerülnek forgalomba. Az ár darabra vonatkozik!
Hagyományosan készített, asztali só (NEM nitrites pácsó) felhasználásával, 4 hétig pácolva. Fogyasztható: készítéstől számított 2hónapig. Tárolása: száraz, hűvös helyen. Súlykorrekció történik a termék lemérését követően.
Saját receptúra alapján készült: asztali só, piros paprika, bors, kömény, fokhagyma felhasználásával. Fogyasztható: készítéstől számított 2hónapig. Tárolása: száraz, hűvös helyen. Súlykorrekció történik a termék lemérését követően.
Hagyományosan készült, asztali só (NEM nitrites pácsó) felhasználásával, 4-6 hétig pácolva. Fogyasztható: készítéstől számított 2hónapig. Tárolása: száraz, hűvös helyen. Súlykorrekció történik a termék lemérését követően.
Saját receptúra alapján készült: asztali só, piros paprika, bors, kömény, fokhagyma felhasználásával. Fogyasztható: készítéstől számított 2hónapig. Tárolása: száraz, hűvös helyen. Súlykorrekció történik a termék lemérését követően.