Friss, puha textúrája és hullámos levelei miatt népszerű alapanyaga a salátáknak és más ételeknek.
Édes és friss borsó ízével mindenki kedvence. Ropogós állagú. Izgalmas íze mellett gazdag C vitaminban, rostokban, fehérjében és vasban. Támogatja az immunrendszert, jót tesz a szemnek, segít szabályozni a vércukorszintet, emellett gyulladásos betegségekre, emésztési zavarokra is érdemes fogyasztani.
A brokkoli mikrozöldnek ízletes, jellegzetes brokkoli íze, ropogós állaga van. Rendszeres fogyasztása segíthet a különböző daganatos betegségek kialakulásának megelőzésében, valamint csökkenthető vele a szívroham kockázatának kialakulása. Méregtelenítő kúrákban is alkalmazható!
Édes, hegyes végű tölteni való paprika. Vegyszermentesen kerül termesztésre.
Édes, hegyes végű tölteni való paprika. Vegyszermentesen kerül termesztésre. Az ár egy darabra vonatkozik.
Édes húsú tompa végű vegyszermentes paprika. Nyújtott blocky alakú.
Édes húsú tompa végű vegyszermentes paprika. Nyújtott blocky alakú. Az ár egy darabra vonatkozik.
Ezüsthagyma – az elegancia és frissesség találkozása! Keresed a tökéletes kiegészítőt savanyúságokhoz, koktélokhoz vagy húsos sültek mellé? Az ezüsthagyma apró, hófehér, gyöngyszerű megjelenésével és enyhén csípős, friss ízével igazi különlegesség a konyhában. Ideális savanyítva, marinálva, vagy egészben megsütve. Gyakran használják hidegtálakhoz, vadas ételekhez, vagy koktélokhoz (pl. Gibson). Alacsony kalóriatartalmú, könnyen emészthető, és serkenti az emésztést – egészséges és ízletes választás egyben! Próbáld ki, és vidd új szintre az ízek harmóniáját!
A Boribon egy gesztenye jellegű ízzel és enyhén rostos állaggal rendelkezik. Szép alakú gumók, bármilyen konyhai felhasználásra alkalmasak. Cukorbetegek kedvelt fajtája. Tárolása: szobahőmérsékleten,15-20 C°-on ajánlott.
Levelei világoszöld színűek, puha tapintásúak és sima szélűek. Leggyakrabban salátákhoz, szendvicsekhez használják.