Ha tésztára túró kerül - legyen FODROSKOCKA! Kiváló Magyar Tésztaliszt és Szigeti Tojás alapanyagokból.
Egy sokoldalú tészta, jól fest a saláták és sajtok között, Kiváló Alföldi Tésztaipari Durumdarából a Bajai malomból, - amit Olaszországban arra használnak, hogy feljavítsák vele a saját lisztjüket. - Fantasztikus Ország (Magyarország) - fantasztikus alapanyaga.
Egy kiegyensúlyozott túróstészta kiváló alapanyaga. Mérték, visszafogottság egészséges elegancia. Tönköly az újrafelfedezett ősi magyar gabona. Fehérjetartalma, rosttartalma, vitamintartalma, ásványi anyag tartalma, magasabb; szénhidráttartalma alacsonyabb mint a hagyományosan fogyasztott búzáké (Triticum aestivum) Egészséges.
Kézzel készült, magyar eredetű, fokhagyma ízesítésű friss sajt. Kézi szeletelés miatt +/- 5% súlyeltérés előrodulhat.
Kézzel készült, magyar eredetű, fokhagyma ízesítésű friss sajt. Kézi szeletelés miatt +/- 5% súlyeltérés előrodulhat.
Kézzel készült, magyar eredetű, fokhagyma ízesítésű friss sajt. Kézi szeletelés miatt +/- 5% súlyeltérés előrodulhat.
Összetevők: Búza finomliszt (BL 55), tej, cukor, vaj, élesztő, tojás, kakaópor, só. Allergének: glutén, tojás, tejtermék A termék tejterméket, tojást és szezámmagot is felhasználó üzemben készül. A Péklapát pékműhely termékeit szerda 14.00 óráig tudod csak a kosaradba tenni.
Összetevők: Búza finomliszt (BL 55), tej, cukor, vaj, élesztő, tojás, só. Allergének: glutén, tojás, tejtermék A termék tejterméket, tojást és szezámmagot is felhasználó üzemben készül. A Péklapát pékműhely termékeit szerda 14.00 óráig tudod csak a kosaradba tenni.
Összetevők: Búza finomliszt, tej, cukor, vaj, élesztő, tojás, aszalt vörösáfonya, só. Allergének: glutén, tojás, tejtermék A termék tejterméket, tojást és szezámmagot is felhasználó üzemben készül. A Péklapát pékműhely termékeit szerda 14.00 óráig tudod csak a kosaradba tenni.
Főtt Füstölt Fürjtojás Csilis Olíva Olajban Friss fürj tojásainkat főzés után óvatosan megpucoljuk, egy éjszakára sós vízben pácoljuk, majd füstöljük. A füstölés minden esetben Bükkfa füstjén hidegfüstölési eljárással történik. A füstölés után a tojásokat az üvegekbe tesszük, Csili darabokat teszünk mellé és felöntjük Csilis Olíva Olajjal. A Csilis olaj kellemesen pikáns nem túl csípős, így mindenkinek ajánljuk. Minden üveg minimum 12 darab főtt füstölt tojást tartalmaz, mely hűtőben 5 hétig tárolható, felbontás után néhány napon belül fogyasztandó.