Egy kiegyensúlyozott túróstészta kiváló alapanyaga. Mérték, visszafogottság egészséges elegancia. Tönköly az újrafelfedezett ősi magyar gabona. Fehérjetartalma, rosttartalma, vitamintartalma, ásványi anyag tartalma, magasabb; szénhidráttartalma alacsonyabb mint a hagyományosan fogyasztott búzáké (Triticum aestivum) Egészséges.
Összetevők: Búza finomliszt (BL 55), tej, cukor, vaj, élesztő, tojás, kakaópor, só. Allergének: glutén, tojás, tejtermék A termék tejterméket, tojást és szezámmagot is felhasználó üzemben készül. A Péklapát pékműhely termékeit szerda 14.00 óráig tudod csak a kosaradba tenni.
Összetevők: Búza finomliszt (BL 55), tej, cukor, vaj, élesztő, tojás, só. Allergének: glutén, tojás, tejtermék A termék tejterméket, tojást és szezámmagot is felhasználó üzemben készül. A Péklapát pékműhely termékeit szerda 14.00 óráig tudod csak a kosaradba tenni.
Főtt Füstölt Fürjtojás Csilis Olíva Olajban Friss fürj tojásainkat főzés után óvatosan megpucoljuk, egy éjszakára sós vízben pácoljuk, majd füstöljük. A füstölés minden esetben Bükkfa füstjén hidegfüstölési eljárással történik. A füstölés után a tojásokat az üvegekbe tesszük, Csili darabokat teszünk mellé és felöntjük Csilis Olíva Olajjal. A Csilis olaj kellemesen pikáns nem túl csípős, így mindenkinek ajánljuk. Minden üveg minimum 12 darab főtt füstölt tojást tartalmaz, mely hűtőben 5 hétig tárolható, felbontás után néhány napon belül fogyasztandó.
Főtt Füstölt Fürjtojás Fokhagymás Olíva Olajban Friss fürj tojásainkat főzés után óvatosan megpucoljuk, egy éjszakára sós vízben pácoljuk, majd füstöljük. A füstölés minden esetben Bükkfa füstjén hidegfüstölési eljárással történik. A füstölés után a tojásokat az üvegekbe tesszük, vékonyan szelt fokhagymát teszünk mellé és felöntjük Fokhagymás Olíva Olajjal. Az olaj kellemesen fokhagymás. Minden üveg minimum 12 darab főtt füstölt tojást tartalmaz, mely hűtőben 5 hétig tárolható, felbontás után néhány napon belül fogyasztandó.
Főtt Füstölt Fürjtojás Olíva olajban Friss fürj tojásainkat főzés után óvatosan megpucoljuk, egy éjszakára sós vízben pácoljuk, majd füstöljük. A füstölés minden esetben Bükkfa füstjén hidegfüstölési eljárással történik. A füstölés után a tojásokat az üvegekbe tesszük, és felöntjük Olíva olajjal. Minden üveg minimum 12 darab főtt füstölt tojást tartalmaz, mely hűtőben 5 hétig tárolható, felbontás után néhány napon belül fogyasztandó.
Főtt Füstölt Fürjtojás Szárított Paradicsommal Olíva Olajban Friss fürj tojásainkat főzés után óvatosan megpucoljuk, egy éjszakára sós vízben pácoljuk, majd füstöljük. A füstölés minden esetben Bükkfa füstjén hidegfüstölési eljárással történik. A füstölés után a tojásokat az üvegekbe tesszük, Szárított paradicsom darabokat teszünk mellé és felöntjük Olíva Olajjal. A fogyasztás során érdemes a tojás mellé egy-egy darab paradicsomot is enni. Minden üveg minimum 12 darab főtt füstölt tojást tartalmaz, mely hűtőben 5 hétig tárolható, felbontás után néhány napon belül fogyasztandó.
Főtt Füstölt Fürjtojás Tökmagolajban Friss fürj tojásainkat főzés után óvatosan megpucoljuk, egy éjszakára sós vízben pácoljuk, majd füstöljük. A füstölés minden esetben Bükkfa füstjén hidegfüstölési eljárással történik. A füstölés után a tojásokat az üvegekbe tesszük, hántolt tökmagot teszünk mellé és felöntjük Tökmagolajjal. A sötét olaj különleges megjelenést kölcsönöz a tojásoknak. Minden üveg minimum 12 darab főtt füstölt tojást tartalmaz, mely hűtőben 5 hétig tárolható, felbontás után néhány napon belül fogyasztandó.
Bükkfán füstölt főtt fürjtojás vákum csomagolásban. 1 csomagban 12 db tojás van.
Fürjtojás fogyasztás pozitív hatásai: A fürjtojás nem hordoz szalmonellát, és fogyasztása számos egészségügyi előnnyel jár. A fürjtojás eltarthatósága attól függ, hogyan tárolják Szobahőmérsékleten a fürjtojás körülbelül egy hónapig marad friss. Ha hűtőben tárolják, akkor akár két hónapig is eltartható. Íme néhány a legfontosabbak közül: 1. Tápanyagokban gazdag: A fürjtojás magas fehérjetartalmú, és gazdag B- vitaminokban, különösen B1-vitaminban (tiamin), amely segíti az anyagcserét. 2. Immunrendszer erősítése: A fürjtojásban található vitaminok és ásványi anyagok, mint például a vas, hozzájárulnak az immunrendszer erősítéséhez. 3. Gyulladáscsökkentő hatás: A fürjtojás erős gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, ami segíthet az ízületi fájdalmak és a krónikus köhögés kezelésében. 4. Emésztés javítása: A fürjtojás segíthet a gyomorproblémák kezelésében és az emésztőrendszer működésének javításában. 5. Vérképzés serkentése: A fürjtojásban található vas és kálium segít a vérképzésben és a vér egészségének fenntartásában. 6. Méregtelenítő hatás: A fürjtojás segíthet a szervezet méregtelenítésében, támogatva a máj és a vese működését. 7. Bőr és haj egészsége: A fürjtojásban található tápanyagok hozzájárulnak a bőr és a haj egészségéhez, erősítve és fényesebbé téve azokat. Ezek a pozitív hatások mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a fürjtojás rendszeres fogyasztása javítsa az általános egészségi állapotot.