Mások ezeket rendelték
Kenyér - Parasztkenyér
Összetevők: Búzaliszt, teljes kiőrlésű búzaliszt, rozsliszt, víz, természetes kovász (búzaliszt, víz), só Allergének: glutén A termék tejterméket, tojást és szezámmagot is felhasználó üzemben készül. A Péklapát pékműhely termékeit szerda 14 óráig tudod csak a kosaradba tenni.
BIO-100 Teljes kiörlésű bio búzaliszt
BIO-100 teljes kiőrlésű bio búzaliszt Többgabonás prémium búzaliszt, mely tradicionális, hidegőrléses technológiával készül, megőrizve ezáltal a feldolgozott gabonákban található tápanyagokat és természetes olajokat. Az eljárás nem csak a beltartalmi érték megóvása szempontjából kíméletes, de egyedi textúrát és ízt is kölcsönöz a lisztnek. Teljes kiőrlésű termékünk nem tartalmaz mást, mint az egész gabonaszemeket (erre utal a névben szereplő szám is: 100%). A komplexebb ízélményhez háromféle búzát őrlünk egyszerre.
SIMA bio búzaliszt
SIMA bio búzaliszt Egy fajta búzából készítjük: kövön őröljük a gabonát, majd szitáljuk a lisztet (300 mikronon 100% átesés), ezáltal finomabbak a szemcsék és kisebb a liszt korpa tartalma. Tápanyagokban gazdag, ízletes, de világosabb kenyerek és pékáruk készíthetők belőle. Általános konyhai felhasználásra is jó szívvel ajánljuk ezt a lisztünket az egészségtudatos táplálkozás híveinek.