Mások ezeket rendelték
Naspolya lekvár minimális cukorral
Saját gazdaságunkban termesztett, vegyszermentes gyümölcsből készült naspolya lekvár minimális steviával édesítve. 212 ml-es kiszerelés. Cukorral készült termék! A tisztára mosott üvegeket 50Ft/db áron a következő vásárlásnál visszaváltjuk. Kérjük az üres üvegek darabszámát jelezzék a megrendelésnél és őrizzék meg a nyugtát! Köszönjük! Elsődleges feldolgozású, Komárom-Esztergom megyében, saját családi gazdálkodásunkban, saját magunk által termelt fő alapanyagból készült kistermelői kézműves, pótszerek felhasználása nélkül készült termék, melynél többutas csomagolóanyagot használunk. Ezen mondat felhasználása engedélyköteles, az Ízlelde tulajdonosainak szellemi tulajdona.
Ribizli lekvár (mag nélküli)
Saját gazdaságunkban termesztett, vegyszermentes ribizliből készült lekvár. 212 ml-es kiszerelés. (mag nélküli) A tisztára mosott üvegeket 50Ft/db áron a következő vásárlásnál visszaváltjuk. Kérjük az üres üvegek darabszámát jelezzék a megrendelésnél és őrizzék meg a nyugtát! Köszönjük! Elsődleges feldolgozású, Komárom-Esztergom megyében, saját családi gazdálkodásunkban, saját magunk által termelt fő alapanyagból készült kistermelői kézműves, pótszerek felhasználása nélkül készült termék, melynél többutas csomagolóanyagot használunk. Ezen mondat felhasználása engedélyköteles, az Ízlelde tulajdonosainak szellemi tulajdona.
Fermentált zöldség - NAGYOBB LETT!
FERMENTÁLT ZÖLDSÉGEK Saját gazdaságunkban vegyszermentes technológiával termesztett zöldségből készült, tartósítószer nélkül, hagyományos módon. 400 grammos kiszerelésben kapható. Összetevők: káposzta, vöröshagyma, sárgarépa, petrezselyem, zeller, parajdi só és egy leheletnyi őrölt kömény. Mi is az a fermentálás? A fermentálás vagy savanyítás egy technika, amely során a tejsavbaktériumok segítségével erjesztjük a zöldségeket. Ezek a tejsavbaktériumok természetesen megtalálhatók a zöldségek felszínén és oxigénmentes környezetben felszaporodnak és elvégzik helyettünk a munkát. A sós oldat biztosítja, hogy az egészségre káros, rohasztó baktériumok ne tudjanak aktivizálódni. Miért egészséges? A legtöbb zöldség a fermentálás során ropogós marad, de a bennük lévő vitaminok és ásványi anyagokat testünk könnyebben fel tudja dolgozni. Emellett a tejsavas erjedés során élő probiotikus baktériumkultúrák alakulnak ki, amelyek táplálják a bélflóránk. Elsődleges feldolgozású, Komárom-Esztergom megyében, saját családi gazdálkodásunkban, saját magunk által termelt fő alapanyagból készült kistermelői kézműves, pótszerek felhasználása nélkül készült termék, melynél többutas csomagolóanyagot használunk. Ezen mondat felhasználása engedélyköteles, az Ízlelde tulajdonosainak szellemi tulajdona.