A fermentálás (erjesztés) egy ősi savanyítási eljárás, melynek során a vitaminok és ásványi anyagok megmaradnak a zöldségekben, sőt olyan formába kerülnek, hogy a szervezet könnyebben fel tudja szívni őket az emésztési folyamat során. Az erjesztés során jótékony tejsav baktériumok segítségével válik ízletessé és nagyon egészséges tartós étellé a friss zöldség.
A céklát fokhagymával és vöröshagymával savanyítottam.
Fogyasztási javaslat: magában, vagy salátába keverve, illetve köretnek ajánlom bármely főétkezés mellé, de wrap, levesbetét, vagy szendvics feltét is lehet belőle.
Minden alapanyag vegyszermentes termesztésből származik.
A fermentálás (erjesztés) egy ősi savanyítási eljárás, melynek során a vitaminok és ásványi anyagok megmaradnak a zöldségekben, sőt olyan formába kerülnek, hogy a szervezet könnyebben fel tudja szívni őket az emésztési folyamat során. Az erjesztés során jótékony tejsav baktériumok segítségével válik ízletessé és nagyon egészséges tartós étellé a friss zöldség.
A céklát fokhagymával és vöröshagymával savanyítottam.
Fogyasztási javaslat: magában, vagy salátába keverve, illetve köretnek ajánlom bármely főétkezés mellé, de wrap, levesbetét, vagy szendvics feltét is lehet belőle.
Minden alapanyag vegyszermentes termesztésből származik.
Bíborvörös egészség. A savanyúság igazi téli favorit zöldségekből áll: cékla, káposzta, torma és hagyma. Összetevői nemcsak kiváló vitaminforrások,de magas az ásványianyag tartalmuk is, a torma és a hagyma pedig is jól ismert antibakteriális hatásáról. Cukrot és biológiai erjesztésű ecetet tartalmaz. Hőkezeléssel tartósított. 375 ml
Krémsajttal töltött jalapeno aszalt paradicsomba forgatva.1 doboz 20 dkg.
1500 Ft / csomag
1500 Ft/db
Tájékoztató
A kiválasztott termék bekerült a kosaradba, ezáltal a termék automatikusan megvásárlásra kerül, amennyiben nem törlöd ki azt a kosárból szerda éjfélig.