Komáromi Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Fermentált zöldség

FERMENTÁLT ZÖLDSÉGEK

Saját gazdaságunkban vegyszermentes technológiával termesztett zöldségből készült, tartósítószer nélkül, hagyományos módon.

315ml-es üvegben kapható.

Összetevők: káposzta, vöröshagyma, sárgarépa, petrezselyem, zeller, parajdi só és egy leheletnyi őrölt kömény.

Mi is az a fermentálás?

A fermentálás vagy savanyítás egy technika, amely során a tejsavbaktériumok segítségével erjesztjük a zöldségeket. Ezek a tejsavbaktériumok természetesen megtalálhatók a zöldségek felszínén és oxigénmentes környezetben felszaporodnak és elvégzik helyettünk a munkát. A sós oldat biztosítja, hogy az egészségre káros, rohasztó baktériumok ne tudjanak aktivizálódni.

Miért egészséges?

A legtöbb zöldség a fermentálás során ropogós marad, de a bennük lévő vitaminok és ásványi anyagokat testünk könnyebben fel tudja dolgozni.

Emellett a tejsavas erjedés során élő probiotikus baktériumkultúrák alakulnak ki, amelyek táplálják a bélflóránk.

1250 Ft / db
3.97 Ft/ml


Termék minősítő rendszer

5
5
5



Nincs még hozzászólás a termékhez!

Nincs még értékelés a termékhez!

Mások ezeket rendelték