Friss fürj tojásainkat főzés után óvatosan megpucoljuk, egy éjszakára sós vízben pácoljuk, majd füstöljük. A füstölés minden esetben Bükkfa füstjén hidegfüstölési eljárással történik. A füstölés után a tojásokat az üvegekbe tesszük, Csili darabokat teszünk mellé és felöntjük Csilis Olíva Olajjal. A Csilis olaj kellemesen pikáns nem túl csípős, így mindenkinek ajánljuk.
Minden üveg minimum 12 darab főtt füstölt tojást tartalmaz, mely hűtőben 5 hétig tárolható, felbontás után néhány napon belül fogyasztandó.
Főtt Füstölt Fürjtojás Csilis Olíva Olajban
Friss fürj tojásainkat főzés után óvatosan megpucoljuk, egy éjszakára sós vízben pácoljuk, majd füstöljük. A füstölés minden esetben Bükkfa füstjén hidegfüstölési eljárással történik. A füstölés után a tojásokat az üvegekbe tesszük, Csili darabokat teszünk mellé és felöntjük Csilis Olíva Olajjal. A Csilis olaj kellemesen pikáns nem túl csípős, így mindenkinek ajánljuk.
Minden üveg minimum 12 darab főtt füstölt tojást tartalmaz, mely hűtőben 5 hétig tárolható, felbontás után néhány napon belül fogyasztandó.