Főtt Füstölt Fürjtojás Fokhagymás Olíva Olajban
Friss fürj tojásainkat főzés után óvatosan megpucoljuk, egy éjszakára sós vízben pácoljuk, majd füstöljük. A füstölés minden esetben Bükkfa füstjén hidegfüstölési eljárással történik. A füstölés után a tojásokat az üvegekbe tesszük, vékonyan szelt fokhagymát teszünk mellé és felöntjük Fokhagymás Olíva Olajjal. Az olaj kellemesen fokhagymás.
Minden üveg minimum 12 darab főtt füstölt tojást tartalmaz, mely hűtőben 5 hétig tárolható, felbontás után néhány napon belül fogyasztandó.
Főtt Füstölt Fürjtojás Fokhagymás Olíva Olajban
Friss fürj tojásainkat főzés után óvatosan megpucoljuk, egy éjszakára sós vízben pácoljuk, majd füstöljük. A füstölés minden esetben Bükkfa füstjén hidegfüstölési eljárással történik. A füstölés után a tojásokat az üvegekbe tesszük, vékonyan szelt fokhagymát teszünk mellé és felöntjük Fokhagymás Olíva Olajjal. Az olaj kellemesen fokhagymás.
Minden üveg minimum 12 darab főtt füstölt tojást tartalmaz, mely hűtőben 5 hétig tárolható, felbontás után néhány napon belül fogyasztandó.