Mások ezeket rendelték
Fonott kakaós kalács 400g
Összetevők: Búza finomliszt (BL 55), tej, cukor, vaj, élesztő, tojás, kakaópor, só. Allergének: glutén, tojás, tejtermék A termék tejterméket, tojást és szezámmagot is felhasználó üzemben készül. A Péklapát pékműhely termékeit szerda 14.00 óráig tudod csak a kosaradba tenni.
Barbarossa pesto NAGYOBB LETT!! (cukormentes termék)
Az olasz ízek kedvelőinek ajánljuk a paradicsom alapú pestonkat. Kíváló reggeli pirítósra kenve vagy egy délutáni baráti beszélgetéshez egy jó pohár bor mellé. 270 ml-es kiszerelésben kapható. Alacsony kalóriatartalommal rendelkezik. 100 g tartalmaz 58,56 kcal 2,75 g zsír 5,47 g ch 1,36 g fehérje Összetevők: paradicsom, padlizsán, kápia paprika, cukkini, vöröshagyma, fokhagyma, sárgarépa, olívabogyó, napraforgó olaj, modenai balzsamecet, só, oregano, bazsalikom, bors és nátrium benzoát. A termék minimális mennyiségű tartósítószert tartalmaz, mely hozzájárul ahhoz, hogy ne kelljen két nap alatt elfogyasztani. Cukormentes termék! A tisztára mosott üvegeket 50Ft/db áron a következő vásárlásnál visszaváltjuk. Kérjük az üres üvegek darabszámát jelezzék a megrendelésnél és őrizzék meg a nyugtát! Köszönjük! Elsődleges feldolgozású, Komárom-Esztergom megyében, saját családi gazdálkodásunkban, saját magunk által termelt fő alapanyagból készült kistermelői kézműves, pótszerek felhasználása nélkül készült termék, melynél többutas csomagolóanyagot használunk. Ezen mondat felhasználása engedélyköteles, az Ízlelde tulajdonosainak szellemi tulajdona.
Fermentált zöldség - NAGYOBB LETT!
FERMENTÁLT ZÖLDSÉGEK Saját gazdaságunkban vegyszermentes technológiával termesztett zöldségből készült, tartósítószer nélkül, hagyományos módon. 400 grammos kiszerelésben kapható. Összetevők: káposzta, vöröshagyma, sárgarépa, petrezselyem, zeller, parajdi só és egy leheletnyi őrölt kömény. Mi is az a fermentálás? A fermentálás vagy savanyítás egy technika, amely során a tejsavbaktériumok segítségével erjesztjük a zöldségeket. Ezek a tejsavbaktériumok természetesen megtalálhatók a zöldségek felszínén és oxigénmentes környezetben felszaporodnak és elvégzik helyettünk a munkát. A sós oldat biztosítja, hogy az egészségre káros, rohasztó baktériumok ne tudjanak aktivizálódni. Miért egészséges? A legtöbb zöldség a fermentálás során ropogós marad, de a bennük lévő vitaminok és ásványi anyagokat testünk könnyebben fel tudja dolgozni. Emellett a tejsavas erjedés során élő probiotikus baktériumkultúrák alakulnak ki, amelyek táplálják a bélflóránk. Elsődleges feldolgozású, Komárom-Esztergom megyében, saját családi gazdálkodásunkban, saját magunk által termelt fő alapanyagból készült kistermelői kézműves, pótszerek felhasználása nélkül készült termék, melynél többutas csomagolóanyagot használunk. Ezen mondat felhasználása engedélyköteles, az Ízlelde tulajdonosainak szellemi tulajdona.