Mások ezeket rendelték
Sárgabaracklekvár 370 ml
Sárgabarack lekvár 370 ml (360 g) Összetevők: sárgabarack (80%), cukor (20%) Frissen szedett gyümölcsből, fatüzelésű üstben főzve. Tartósítószert nem tartalmaz, felbontás után hűtve tárolandó.
Fermentált zöldség
FERMENTÁLT ZÖLDSÉGEK Saját gazdaságunkban vegyszermentes technológiával termesztett zöldségből készült, tartósítószer nélkül, hagyományos módon. 315ml-es üvegben kapható. Összetevők: káposzta, vöröshagyma, sárgarépa, petrezselyem, zeller, parajdi só és egy leheletnyi őrölt kömény. Mi is az a fermentálás? A fermentálás vagy savanyítás egy technika, amely során a tejsavbaktériumok segítségével erjesztjük a zöldségeket. Ezek a tejsavbaktériumok természetesen megtalálhatók a zöldségek felszínén és oxigénmentes környezetben felszaporodnak és elvégzik helyettünk a munkát. A sós oldat biztosítja, hogy az egészségre káros, rohasztó baktériumok ne tudjanak aktivizálódni. Miért egészséges? A legtöbb zöldség a fermentálás során ropogós marad, de a bennük lévő vitaminok és ásványi anyagokat testünk könnyebben fel tudja dolgozni. Emellett a tejsavas erjedés során élő probiotikus baktériumkultúrák alakulnak ki, amelyek táplálják a bélflóránk. Elsődleges feldolgozású, Komárom-Esztergom megyében, saját családi gazdálkodásunkban, saját magunk által termelt fő alapanyagból készült kistermelői kézműves, pótszerek felhasználása nélkül készült termék, melynél többutas csomagolóanyagot használunk. Ezen mondat felhasználása engedélyköteles, az Ízlelde tulajdonosainak szellemi tulajdona.