Mások ezeket rendelték



SIMA bio búzaliszt
SIMA bio búzaliszt Egy fajta búzából készítjük: kövön őröljük a gabonát, majd szitáljuk a lisztet (300 mikronon 100% átesés), ezáltal finomabbak a szemcsék és kisebb a liszt korpa tartalma. Tápanyagokban gazdag, ízletes, de világosabb kenyerek és pékáruk készíthetők belőle. Általános konyhai felhasználásra is jó szívvel ajánljuk ezt a lisztünket az egészségtudatos táplálkozás híveinek.

Kenyér - Sokmagvas paraszt vekni 600g
Sokmagvas paraszt vekni Összetevők: Búzaliszt, teljes kiőrlésű búzaliszt, teljes kiőrlésű rozsliszt, víz, kovász (búzaliszt, víz), só, magvak (lenmag, szezámmag, tökmag, napraforgómag) Allergének: glutén, szezámmag A termék tejterméket, tojást és szezámmagot is felhasználó üzemben készül. A Péklapát pékműhely termékeit szerda 14 óráig tudod csak a kosaradba tenni.

Szalonna
Üdvözlöm leendő vásárlóimat! Horváth Róbert vagyok Agrármérnök és Növényvédelmi mérnök.Ferencmajorban hagyományos takarmányozással hízlalt sertésből házias jellegű füstöltárút készítek. A füstölt szalonna megadott súlya hozzávetőleges, eltérhet a valós súlytól. Megértésüket köszönjük!