Komáromi Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink Lélekmelengető Design

Lélekmelengető Design

Fekete-Hegyi Kriszti vagyok, a Lélekmelengető Design megálmodója. Szomódi kisvállalkozásom keretein belül többek között környezetbarát illatgyertyákat és illatosítókat készítek - 21+ féle illattal, rengeteg féle színben, formában és külsővel.

Minden gyertyám repce- és/vagy szójaviasszal készül, mely amellett, hogy vegán és állatkísérletmentes, a hagyományos paraffin gyertyáknál sokkal tisztább és károsanyagmentesebb anyag. Nem csak az egészségünk és a környezetünk védelme miatt érdemes viszont ilyen gyertyákat égetni: más viaszoknál akár kétszer tovább égnek a mi termékeink, így jóval tovább szórják illatukat is. :)

A környezettudatosság jegyében pedig újragyertyákat is készítek: ha van olyan kiürült tégelyed, vagy hőálló kerámiád/üveged, amit szívesen látnál és használnál tovább illatgyertyaként, hozd el és feltöltöm Neked viasszal, illattal, élettel!

Ezen a honlapon rendszerint 1-1 terméket találsz, 1-1 illattal - ha a teljes kollekció érdekel, látogass el honlapomra (www.lelekmelengeto.hu)!

Egyedi rendeléseket is szívesen fogadok - készítek köszönetajándékokat esküvőkre, szülinapokra, sőt, nagyobb céges, egyedi logós megrendeléseket is szoktam vállalni.

Facebook-on, Instagram-on, vagy a honlapom kapcsolat fülén át is megtalálsz - keress nyugodtan. :)

Kriszti

Termékek

Kategóriák
Aktív szűrők Szűrés
Allergének
biodinamikus, bio
tojásmentes
gluténmentes
tejmentes
cukormentes
sls free
Állatkísérletmentes
Pálmaolajmentes
Parabénmentes
Lejárat közeli termék
Előrendelhető termék
vegán
Ajándékcsomag
Ár szerint

'Egy gyertyányi Énidő'

Ez a gyertya az egyik közönségkedvenc Édes nyugalom illatot kapta (mely levendula és  vanília bársonyosan finom keverékéből született).. Különleges design címke teszi a csendes percek nélkülözhetetlen társává, rajta a mantrával: 'Egy gyertyányi Énidő' felirattal. Egyébként ez is egyike a Mantragyertyáimnak ♡ melyek mindegyike valamilyen különleges szöveggel, emlékeztetővel segít valami jóra koncentrálni.  Tökéletes ajándéknak minden különlegesebb napra - vagy akár csak úgy :) Kis és nagy méretben is elérhető! A kicsi aranyszínű fémtetővel, a nagy mutatós fatetővel érkezik. // Ez egy környezetbarát illatgyertya. A kicsi 7x5 cm-es 100 ml-es üvegben, a nagy 8x10 cm-es 300 ml-es üvegben. Tiszta és károsanyagmentes alapanyagokból, a hagyományos gyertyáknál 2x olyan hosszú égési idővel! Természetesen, mint minden gyertyánk, ez is kézzel készül (így nincs is két teljesen ugyanolyan darab), megspékelve sok szeretettel és csupa környezetbarát hozzávalóval! A tégelyét kiürülés után ennek is örömmel újratöltöm! :) Ha valami más illattal lenne jó: honlapunkon 21+ illatunk bármelyikével előrendelhető ugyanez a designt! Illatainkról bővebben ide kattintva lehet többet megtudni. 

3000 Ft / db
3000 Ft/db

'NAMASTE' ⚛ jógagyertya

Ez a másik jógagyertyám, ami nemrég került fel kínálatba:  csoda mandalás, NAMASTÉ feliratos designt kapott. Ennek 'ellazulás' nevű illatunkat adtam, melyet a palo santo "füstölős" és a levendula nyugtató keverékéből alkottam meg. (Olyan ez az illat, mint mikor belép az ember a kedvenc jógatermébe és megcsapja az az ismerős finom érzés, hogy most már ellazulhat. :))  Tetején fehér kis mandala viaszdíszítéssel, mely szépen beleolvad majd a gyertyába meggyújtáskor. Tökéletes ajándéknak is a jóga szerelmeseinek :) Kis és nagy méretben is elérhető! A kicsi szép aranyszínű fémtetővel, a nagy mutatós fatetővel érkezik. // Ez egy környezetbarát illatgyertya. A kicsi 7x5 cm-es 100 ml-es üvegben, a nagy 8x10 cm-es 300 ml-es üvegben. Tiszta és károsanyagmentes alapanyagokból, a hagyományos gyertyáknál 2x olyan hosszú égési idővel! Természetesen, mint minden gyertyánk, ez is kézzel készül (így nincs is két teljesen ugyanolyan darab), megspékelve sok szeretettel és csupa környezetbarát hozzávalóval! A tégelyét kiürülés után ennek is örömmel újratöltöm! :) Ha valami más illattal lenne jó: honlapunkon 21+ illatunk bármelyikével előrendelhető ugyanez a designt! Illatainkról bővebben ide kattintva lehet többet megtudni. 

3000 Ft / db
3000 Ft/db

'OM' ૐ jógagyertya

Legújabb lélekmelengetőim egyike ez a jógagyertya, mely különlegesen szép OM feliratú designt kapott. 'Fellélegzés' nevű illatomat adtam neki, mely a zsálya és az eukaliptusz keverékéből született (üde, friss, mégis lágyan segít megtisztítani az elmét az elcsendesedés perceihez).  Tetején fehér kis mandala viaszdíszítéssel, mely szépen beleolvad majd a gyertyába meggyújtáskor. Tökéletes ajándéknak is a jóga szerelmeseinek :) Kis és nagy méretben is elérhető! A kicsi szép aranyszínű fémtetővel, a nagy mutatós fatetővel érkezik. // Ez egy környezetbarát illatgyertya. A kicsi 7x5 cm-es 100 ml-es üvegben, a nagy 8x10 cm-es 300 ml-es üvegben. Tiszta és károsanyagmentes alapanyagokból, a hagyományos gyertyáknál 2x olyan hosszú égési idővel! Természetesen, mint minden gyertyánk, ez is kézzel készül (így nincs is két teljesen ugyanolyan darab), megspékelve sok szeretettel és csupa környezetbarát hozzávalóval! A tégelyét kiürülés után ennek is örömmel újratöltöm! :) Ha valami más illattal lenne jó: honlapunkon 21+ illatunk bármelyikével előrendelhető ugyanez a designt! Illatainkról bővebben ide kattintva lehet többet megtudni. 

3000 Ft / db
3000 Ft/db

Csillagjegy gyertya // OROSZLÁN (kicsi)

Július 23.-tól augusztus 22.-ig tart az Oroszlán hava - Neked melyik szeretted született ebben az időszakban? :) Ez a gyertya Nekik különösen tökéletes ajándék lehet! Kis 100 ml-es üvegtégelyünk, tele a legjobb minőségű, környezetbarát szójaviasszal, mely hosszan és tisztán ég gyönyörű csillagjegyes designnal  a gyertya tetején is visszaköszön a választott csillagjegy, egy szép fehér viaszminta formájában elegáns, arany fém tetővel rendelhető  választható illattal - mind olyan, mely az adott csillagjegyhez a hagyományok szerint illenek, segítenek harmonizálni azt. Innen mindig az adott hónapban aktuális jeggyel díszített Csillagjegy gyertyánkat tudod megrendelni, hogy a közelgő születésnapokra legyen mit ajándékoznod :)  Ha másik csillagjeggyel, többi illatunkkal vagy tetőnkkel szeretnél ilyen gyertyát, azt a honlapunkról tudod előrendelni, és az aktuális 21+ illatunkról is ott olvashatsz bővebben.

3000 Ft / db
3000 Ft/db

Csillagjegy gyertya // OROSZLÁN (nagy)

Július 23-tól augusztus 22.-ig tart az Oroszlán hava - Neked melyik szeretted született ebben az időszakban? :) Ez a gyertya Nekik különösen tökéletes ajándék lehet! Nagy, 300 ml-es üvegtégelyünk, csodaszép tömörfa tetővel tele a legjobb minőségű, környezetbarát szója, ill. repceviasszal, mely hosszan és tisztán ég gyönyörű csillagjegyes designcimkével a gyertya tetején is visszaköszön a választott csillagjegy, egy szép fehér viaszminta formájában választható illattal - mind olyan, mely az adott csillagjegyhez a hagyományok szerint illenek, segítenek harmonizálni azt. Innen mindig az adott hónapban aktuális jeggyel díszített Csillagjegy gyertyánkat tudod megrendelni, hogy a közelgő születésnapokra legyen mit ajándékoznod :)  Ha másik csillagjeggyel, többi illatunkkal vagy tetőnkkel szeretnél ilyen gyertyát, azt a honlapunkról tudod előrendelni, és az aktuális 21+ illatunkról is ott olvashatsz bővebben.

5000 Ft / db
5000 Ft/db

Csillagjegy gyertya // Rák (kicsi)

Június 22.-től július 22.-ig tart a Rák hava - Neked melyik szeretted született ebben az időszakban? :) Ez a gyertya Nekik különösen tökéletes ajándék lehet! Kis 100 ml-es üvegtégelyünk, tele a legjobb minőségű, környezetbarát szója, ill. repceviasszal, mely hosszan és tisztán ég gyönyörű csillagjegyes designnal  a gyertya tetején is visszaköszön a választott csillagjegy, egy szép fehér viaszminta formájában elegáns, ezüst fém tetővel rendelhető  választható illattal - mind olyan, mely az adott csillagjegyhez a hagyományok szerint illenek, segítenek harmonizálni azt. Innen mindig az adott hónapban aktuális jeggyel díszített Csillagjegy gyertyánkat tudod megrendelni, hogy a közelgő születésnapokra legyen mit ajándékoznod :)  Ha másik csillagjeggyel, többi illatunkkal vagy tetőnkkel szeretnél ilyen gyertyát, azt a honlapunkról tudod előrendelni, és az aktuális 21+ illatunkról is ott olvashatsz bővebben.

3000 Ft / db
3000 Ft/db

Csillagjegy gyertya // Rák (nagy)

Június 22.-től július 22.-ig tart a Rák hava - Neked melyik szeretted született ebben az időszakban? :) Ez a gyertya Nekik különösen tökéletes ajándék lehet! Nagy, 300 ml-es üvegtégelyünk, csodaszép tömörfa tetővel tele a legjobb minőségű, környezetbarát szója, ill. repceviasszal, mely hosszan és tisztán ég gyönyörű csillagjegyes designcimkével a gyertya tetején is visszaköszön a választott csillagjegy, egy szép fehér viaszminta formájában választható illattal - mind olyan, mely az adott csillagjegyhez a hagyományok szerint illenek, segítenek harmonizálni azt. Innen mindig az adott hónapban aktuális jeggyel díszített Csillagjegy gyertyánkat tudod megrendelni, hogy a közelgő születésnapokra legyen mit ajándékoznod :)  Ha másik csillagjeggyel, többi illatunkkal vagy tetőnkkel szeretnél ilyen gyertyát, azt a honlapunkról tudod előrendelni, és az aktuális 21+ illatunkról is ott olvashatsz bővebben.

5000 Ft / db
5000 Ft/db

Kávészünet ☕︎ illatgyertya

Ezt a gyertyánkat szívből ajánljom mindenkinek, aki imádja a koffeines mannát és annak is, akire ráfér az emlékeztető: egy kis (kávé)szünet igenis jár mindenkinek! :) Tökéletes ajándéknak minden különlegesebb napra - vagy akár csak úgy :) Ez a gyertya Diós Cappuccino illatot kapott (mely az egyik legnagyobb közönségkedvenc a lélekmelengető illatok között), különleges design címkét és kis barna viasz kávészemeket.   Az illatokról pedig bővebben ide kattintva lehet többet megtudni. Kis és nagy méretben is elérhető! A kicsi fehértetővel, a nagy mutatós fatetővel érkezik. // Ez egy környezetbarát illatgyertya. A kicsi 7x5 cm-es 100 ml-es üvegben, a nagy 8x10 cm-es 300 ml-es üvegben. Tiszta és károsanyagmentes alapanyagokból, a hagyományos gyertyáknál 2x olyan hosszú égési idővel! Természetesen, mint minden gyertyánk, ez is kézzel készül (így nincs is két teljesen ugyanolyan darab), megspékelve sok szeretettel és csupa környezetbarát hozzávalóval! A tégelyét kiürülés után ennek is örömmel újratöltöm! :)

3000 Ft / db
3000 Ft/db

Minigyertya

Ebbe a 4,5 cm átmérőjű  kis szépségbe 20 g kiváló minőségű növényi viasz kerül, mely akár 5-6 óra tiszta és lélekmelengető gyertyafényt ad. Tökéletes lehet a lélekmelengető illatok kipróbálására, egy mintaválogatás összeállítására, vagy akár apró ajándéknak is a kollégák, rokonok, barátok, vagy épp az esküvői vendégek részére! (Nagyobb  megrendelése esetén egyedi árajánlatot is tudok adni - 10 db felett már 20% kedvezményt is. Részletek: ide kattintva!) Itt 6 szezonális illat közül lehet választani. Mindig igyekszem olyanokat feltölteni közéjük, melyet a többi itt elérhető termékem között nem találni meg.  A minigyertyák fehér és aranyszínű tetőkkel érhető el - ezek véletlenszerűen kerülnek rá az itt rendelt termékekre.  Illatainkról bővebben ide kattintva itt lehet többet megtudni.

1200 Ft / db
1200 Ft/db

Otthon, édes otthon ⌂ illatgyertya

Ez a gyertya méltán dísze minden lakásnak, mely csak erősíti az érzést, hogy a legjobb hely az otthon, édes otthon :) Tökéletes ajándéknak is  minden különlegesebb napra - vagy akár csak úgy :) Ez a gyertya Édenkert illatot kapott (mely egy pálmarózsától virágos és a szantálfa illatától nyugalmat árasztó keverékünk), különleges design címkét és kis, sárga szíves házikós viaszdíszeket kapott.  A lélekmelengető többi illatról bővebben ide kattintva lehet többet megtudni. Kis és nagy méretben is elérhető! A kicsi fehértetővel, a nagy mutatós fatetővel érkezik. // Ez egy környezetbarát illatgyertya. A kicsi 7x5 cm-es 100 ml-es üvegben, a nagy 8x10 cm-es 300 ml-es üvegben. Tiszta és károsanyagmentes alapanyagokból, a hagyományos gyertyáknál 2x olyan hosszú égési idővel! Természetesen, mint minden gyertyánk, ez is kézzel készül (így nincs is két teljesen ugyanolyan darab), megspékelve sok szeretettel és csupa környezetbarát hozzávalóval! A tégelyét kiürülés után ennek is örömmel újratöltöm! :)

3000 Ft / db
3000 Ft/db