A mézes puszi elkészítéséhez saját aszalású fügénk, kacsáink zsírja és tyúkjaink tojása kerül felhasználásra.Kizárólag helyi termelő mézével készül.
Saját készítésű, hőkezeléssel tartósított bodzaszörpből készül cukor, méz és étkezési zselatin felhasználásával. Külsejét porcukros étkezési keményítő vonja be.
Friss eper, málna és őszibarack vajjal készült omlós tésztába kerül betöltésre. A tészta Hetevény malom kövesmalmi lisztjéből készül.
A petrezselyemlevél igazi favorit a konyhában. Akár a burgonyát, akár a rizst vagy éppen kedvenc levesünket ízesítjük vele, a tavasz ízét kölcsönzi az ételnek.
Édes bűnbeesés, cukorka és csokoládé helyett. Tojásfehérje és cukor. Semmiféle adalékanyagot nem tartalmaz.Gluténmentes.
Zsenge kapor. Friss, fanyar ízével jó kiegészítője főzelékeknek, salátáknak és köreteknek. remek tavaszi vitaminforrás. Egy csomó 2,5 dkg.
Saját recept alpján készül. Vajjal készül.Tölteléke saját készítésű sárgabarck és vadszilva lekvár. 10 dkg kb. 7 db Összetevők: liszt, lekvár, vaj, házi tojás sárgája, tej, szódabikarbóna.
A HETEVÉNY SÜTÖDE ÉS MALOM fehér tönkölylisztjével és tyúkjaink tojásával készül. Tölteléke szilváinkból készült lekvár. Összetevők: Hetevény fehér tönkölyliszt, vaj, szilvalekvár, tojás, cukor, tej
Kézzel húzott rétestészta,kacsazsírunk, házi tojásaink, tejföl és só felhasználásával készült régi sós finomság. Szállítás napján, frissen készül.
3 házi tojás felhasználásával készült könnyű, levegős piskóta tortalap. 24 cm átmérőjű tortához. Ízesítheti kedvére és nem kell vesződni a piskóta sütésével. Összetevők: tojás, liszt, cukor
Tyúkjaink tojása adja az alapot a könnyű és finom piskótához. Saját főzésű málnalekvárunk teszi különlegessé ízét. Összetevők: tojás, liszt, cukor, málnalekvár (A képeken látható tekrcsekben sárgabarack lekvár található.)
Saját termesztésű paprika, paradicsom és hagyma felhasználásával készült. Párolás után aprítva kerülnek az üvegekbe, majd száraz dunsztba. Nem tartalmaz zsíradékot és fűszert sem. Nem kell hozzá hagymát pucolni, sűrű leszt őle az étel szaftja.