A mézes puszi elkészítéséhez saját készítésű birsalmasajt és tyúkjaink tojása kerül felhasználásra.Kizárólag helyi termelő mézével készül.
Cseresznye és meggy cukor és prézli. Gyerekkorm kedvenc rétese, amelynek ízét a zsemlemorzsa teszi különlegessé.
Karácsonyi asztal elmaradhatatlan süteménye. Vaníliás, mazsolás, kissé rumos, omlós. 1 db. kb 40 dkg
Saját recept alpján, vajjal készül.Tölteléke saját készítésű málna, vadszilv, sárgabarack és meggylekvár lekvár. 10 dkg kb. 7 db Összetevők: liszt, lekvár, vaj, házi tojás sárgája, tej, szódabikarbóna.
Bejgli, sok-sok töltelékkel, vaniliával, citrommal fűszerezve.
Karácsonyi asztal egyik elmaradhatatlan süteménye. Mazsolás, citromos, omlós. Egy db. kb. 40 dkg
Szőlőskertünkben termelt meggy és tyúkjaink tojásának felhasználásával, kézzel húzva a szállítás napján készül.
NÉRÓ Sok-sok házi tojássárgája , a vaj és a sárgabarack lekvár találkozása egy megunhatatlan süteményben.
Kézzel húzott rétestészta,kacsazsírunk, házi tojásaink, tejföl és só felhasználásával készült régi sós finomság. Szállítás napján, frissen készül.