Nagyszemű, ropogós cseresznyéből klszül. Házi tojás, kacsazsír, ecet, víz és só felhasználásával készül tésztája. Pirított gríz, fahéj és cukor kerül a töltelékébe.
Édes bűnbeesés, cukorka és csokoládé helyett. Tojásfehérje és cukor. Semmiféle adalékanyagot nem tartalmaz.Gluténmentes.
Saját recept alpján, vajjal készül.Tölteléke saját készítésű málna, vadszilv, sárgabarack és meggylekvár lekvár. 10 dkg kb. 7 db Összetevők: liszt, lekvár, vaj, házi tojás sárgája, tej, szódabikarbóna.
Kelt tésztából készül. Tölteléke kültéri sütőben sült szilvalekvárunk. Formázás után a gombócok gőz fölött párolódnak. Végül vaj és cukrozott dió kerül a külsejére. Nagyon finom magában és vaníliasodóval is. A szállítás napján frissen készül. Egy gombóc kb. 8-9 dkg. Összetevők: liszt, tej, szilvalekvár, mák, tojás, vaj, étolaj, cukor, élesztő