Irsai olivér csemegeszőlőből készített must 500ml Pasztőrözéssel tartósított. Hozzáadott adalékanyagot és tartósítószert nem tartalmaz Felbontás után hűtve tárolandó és 2 napon belül el kell fogyasztani.
100% tisztaságú hidegen sajtolt napraforgó olaj. Nem csak sütéshez, hanem salátákhoz is ajánlott. Hidegen sajtolás miatt a napraforgó íze és illata is teljes mértékben érezhető, ezzel pikáns ízt ad az ételeknek.
A tökmag hidegen sajtolása során keletkezett tökmag iszap. Kiváló kence készíthető belőle pirítósra vagy mártogatósnak egy kis sóval, borssal ,fokhagymával fűszereve ízlés szerint. Felbontás után hűtve tárolandó!
Saját termesztésű néro csemegeszőlőből készített must 500ml Pasztőrözéssel tartósított. Hozzáadott adalékanyagot és tartósítószert nem tartalmaz Felbontás után hűtve tárolandó és 2 napon belül el kell fogyasztani.
Repceolajunk fekete repcemagból készül, hidegen sajtolásnak köszönhetően természetes állapotában marad. Így az olaj megőrzi a repcemag minden egészséges összetevőjét, és kedvező hatással van az emberi szervezetre. Épp olyan finom salátában, mint grillezett zöldségben, húsokban vagy édes süteményekben. A hidegen sajtolt repceolaj a mindennapok konyháját teszi különlegessé. - A repceolaj nagyon gazdag omega-3 zsírsavban, amely kiváló hatású szív- és érrendszeri problémák esetén. - Immunerősítő hatású. - Az idegrendszerre nyugtatólag hat. - A repceolaj hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához - Hozzájárulhat a vércukorszint csökkentéséhez is. - Számos a szervezetre belülről ható jótékony tulajdonságai mellett, kívülről alkalmazva védi a bőrt a káros környezeti hatások ellen. - Magas E-vitamin tartalma lassítja a bőr öregedését, a ráncok kialakulását, javítja az A-vitamin felszívódását, védi a szervezetet az oxidációs folyamatoktól. - A repcemagból kinyert olaj semleges ízű és illatú alapanyag. - Alkalmas a napraforgóolaj helyettesítésére, mivel nem hőérzékeny, így használhatjuk sütéshez, pároláshoz. - Ezenkívül tésztákat, salátákat és zöldségeket ízesíthetünk vele.
250ml-es szőlőmagolaj 150g szőlőmagőrlemény Levendulazsák Méhviasz gertya
250ml- es kiszerelés A szőlőmagolaj különleges ízének köszönhetően sokrétűen felhasználható a gasztronómiában és rendkívül egészséges is. Kiválóan alkalmazható saláták, krémlevesek, sajtok vagy akár müzli ízesítésére is . A hideg sajtolásnak köszönhetően az antioxidáns anyagok sokkal intenzívebben vannak jelen, jobban kifejtik kedvező élettani hatásukat. A szőlőmagolaj kiválóan beleilleszthető a kiegyensúlyozott étrendbe napi 1-2 teáskanál fogyasztásával. Hidegen sajtolt, szűretlen szőlőmagolaj alján ülepedés keletkezhet, amely természetes folyamat következménye. Használat előtt felrázandó!
A szőlőmagolaj különleges ízének köszönhetően sokrétűen felhasználható a gasztronómiában és rendkívül egészséges is. Kiválóan alkalmazható saláták, krémlevesek, sajtok vagy akár müzli ízesítésére is . A hideg sajtolásnak köszönhetően az antioxidáns anyagok sokkal intenzívebben vannak jelen, jobban kifejtik kedvező élettani hatásukat. A szőlőmagolaj kiválóan beleilleszthető a kiegyensúlyozott étrendbe napi 1-2 teáskanál fogyasztásával. Hidegen sajtolt, szűretlen szőlőmagolaj alján ülepedés keletkezhet, amely természetes folyamat következménye. Használat előtt felrázandó!
Tökmagliszt a tökmag hidegen sajtolása során keletkezett végtermék, pellett. Ez finomra darálva a tökmagliszt. Kiválóan alkalmazható sütési alapanyagként. Bármely receptben helyettesíthető a fehér liszt vele. 20-25%os arányban használható a tökmagliszt, remek ízt és szép zöld színt ad például a tökmagos pogácsának. Haszálható palacsintatésztába, panírozáshoz egyárant. Gluténmentes és a vegán étkezéshez is kitűnő.
Hidegen sajtolt tökmagolaj a készítési eljárasnak köszönhetően tartalmaz telítetlen zsírsavakat, antioxidánsokat és vitaminokat, ami az egészségre iiemelten jó hatással van. Saláták, hideg ételek, krémlevesek ízesítésére ajánlott. Ajánlott napi mennyiség 1 evőkanál.
A vörös szőlő magja az egészségre számos jótékony hatással bíró polifenolok egyik leggazdagabb természetes forrása, melynek köszönhetően a szőlőmag fogyasztása segíti az idegrendszer működését. A szőlőmag az egyik legerősebb természetes antioxidáns. Növényi hatóanyagai, elsősorban a tannin, a polifenol és a resveratrol megvédik a sejteket a károsodások ellen. Rendszeres fogyasztása csökkentheti a szívbetegségek kialakulásának kockázatát, az infarktus, a trombózis veszélyét. Segít megerősíteni, rugalmasan tartani az érfalakat, javítja a keringést és a látást, szabályozza a vérnyomást, védi az agyat, az idegrendszert, az ízületeket. Segít megelőzni a szívbetegségek kialakulását és a szívinfarktus előfordulási esélyét. Javíthatja a látást, megelőzheti a szürke hályog kialakulását. A bőr rugalmasságának és nedvességmegtartásában is nagy szerepet játszik, késlelteti az öregedést, a ráncok kialakulását, elmélyülését. Ajánlott fogyasztás napi 1 teáskanál. Felhasználható joghurtos ételek, magkeverékek, müzlik kiegészítéséhez, de vízzel, gyümölcslével hígítva is fogyasztható. Sütési alapanyagnak is használható, tökéletes kiegészítője lehet a hagyományos liszteknek, kellemes savanykás ízt ad a termékeknek. Száraz, hűvös helyen tartandó, jól visszazárható tasakban.