Komáromi Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

ÉLELMISZER

Feketeberkenye tea, 50g

Összetétel: 100 % szárított feketeberkenye bogyó (saját termesztésű, és feldolgozású termék aromazárós zacskóban) Magas polifenol tartalom! Fanyarkás ízvilág. Forrásban lévő vízben 10-15 percig áztatni.

1000 Ft / db
20000 Ft/kg

Feketeberkenyelé

Saját termesztésű és feldolgozású fekete berkenyéből készült ivólé. Hőkezeléssel tartósított, üvegbe töltött termék.

1300 Ft / db
6500 Ft/l

Fenyőtű-akác méz 250g BIO jellegű 100% természetes méz

Az Akácméz hatása fenyőrüggyel kiegészítve. Enyhén fenyő illat és ízvilág .  Légúttisztító, nyákoldó, fertőtlenítő hatású.

1895 Ft1895 Ft / db
1895 Ft/db

Fermentált Cékla 200 gr

A fermentálás (erjesztés) egy ősi savanyítási eljárás, melynek során a vitaminok és ásványi anyagok megmaradnak a zöldségekben, sőt olyan formába kerülnek, hogy a szervezet könnyebben fel tudja szívni őket az emésztési folyamat során. Az erjesztés során jótékony tejsav baktériumok segítségével válik ízletessé és nagyon egészséges tartós étellé a friss zöldség.  A céklát fokhagymával és vöröshagymával savanyítottam.  Fogyasztási javaslat: magában, vagy salátába keverve, illetve köretnek ajánlom bármely főétkezés mellé, de wrap, levesbetét, vagy szendvics feltét is lehet belőle. Minden alapanyag vegyszermentes termesztésből származik.  Összetevők:  cékla, hagyma, fokhagyma, gyógyszerkönyvi tisztaságú só, víz.  Kiszerelés: 195 gramm/üveg 

2500 Ft / üveg
12.82 Ft/g

Fermentált Cékla-Répa gyömbérrel 200 gr

A fermentálás (erjesztés) egy ősi savanyítási eljárás, melynek során a vitaminok és ásványi anyagok megmaradnak a zöldségekben, sőt olyan formába kerülnek, hogy a szervezet könnyebben fel tudja szívni őket az emésztési folyamat során. Az erjesztés során jótékony tejsav baktériumok segítségével válik ízletessé és nagyon egészséges tartós étellé a friss zöldség.  A cékla sárgarépával és gyömbérrel való keverése harmonikus ízvilágot eredményez, melyben a cékla finoman, de nem harsogóan dominál, míg az összetevők vitamin- és ásványianyag tartalma az üvegben marad. A gyömbér elveszti a csípősségének nagy részét az erjesztés alatt, míg a jótékony élettani hatásai megmaradnak, és a friss, semmivel össze nem hasonlítható íze finoman fűszerez, így azoknak is ajánljuk, akik a csípőssége miatt kerülik a fogyasztását.  Fogyasztási javaslat: magában, vagy salátába keverve, illetve köretnek ajánlom bármely főétkezés mellé, de wrap, levesbetét, vagy szendvics feltét is lehet belőle. Minden alapanyag vegyszermentes, bio termesztésből származik.  Összetevők: cékla, répa, gyömbér, hagyma, víz, tiszta só. Kiszerelés: 195 gramm/ üveg

2300 Ft / db
11.5 Ft/g

Fermentált kínai kel sárgarépával 200 gr

Fermentált kínai kel sárgarépával Kiszerelés: 200 gr/ üveg A fermentálás (erjesztés) egy ősi savanyítási eljárás, melynek során a vitaminok és ásványi anyagok megmaradnak a zöldségekben, sőt olyan formába kerülnek, hogy a szervezet könnyebben fel tudja szívni őket az emésztési folyamat során. Az erjesztés során jótékony tejsav baktériumok segítségével válik ízletessé és nagyon egészséges tartós étellé a friss zöldség.   Összetevők: kínai kel, sárgarépa, vajretek, energetizált víz, gyógyszerkönyvi tisztaságú só. 

2500 Ft / üveg
12.82 Ft/g

Fermentált Málna-Citromfű ital 500 ml

Fermentált Bio Málna-Citromfű ital 500 ml A fermentálás az egyik legősibb tartósítási eljárásunk, és mint ilyen, az egyik legegészségesebb is. Nem szükséges hozzá semmilyen adalékanyag, vagy mesterséges aroma.  A fermentált italok legnagyobb előnye az, hogy igazi probiotikus bombák a szervezet számára: segítik az emésztést, a méregtelenítési folyamatokat, legyőzik a puffadást, tökéletesen hidratálnak és még a vitaminok, ásványi anyagok beépülését is támogatják. Elektrolit tartalmuk szintén kiemelésre méltó, kiválóan lehet velük helyettesíteni a méregdrága, mesterséges sportitalokat. Összetevők: bio málna, bio citromfű levél, bio citrom facsart leve, méz, energetizált víz. 

2200 Ft / üveg
4.4 Ft/ml

Fermentált Vitaminbomba 200 gr

Fermentált Vitaminbomba Összetevök: káposzta, répa, uborka, vöröshagyma, fokhagyma, energetizált víz, tiszta só.  A fermentált zöldségek olyan természetes és adalékanyag-mentes módon erjesztett savanyúságok, amelyek nem csak, hogy ízükben szárnyalják felül a bolti savanyúkat, de óriási probiotikum-tartalmuknak köszönhetően segítenek rendben tartani a bélflóra egészségét, ami, mint az utóbbi időben egyre többen állítják, a teljes immunrendszer központja. Persze emellett a zöldség saját vitamintartalma is száz százalékban ép marad, szóval fontos vitaminforrás is, nem beszélve a rostokról. De mindez még mindig nem az az indok, amiért mindenkinek jó lenne fermentált savanyúságokat fogyasztani, mert az a következő: az íz. Nem egyszerűen savanyú, hanem elképesztően összetett módon, szájpadlást behatóan mély ízű zöldségek születnek. Kiszerelés: 200 gramm/ üveg Hűtve tároljuk! Miután megvásároltuk, 2-3 órát hűtsük, majd az után nyissuk fel. 

2500 Ft / üveg
12.5 Ft/g

Fodroskocka 4 Tojásos

Ha tésztára túró kerül - legyen FODROSKOCKA! Kiváló Magyar Tésztaliszt és Szigeti Tojás alapanyagokból.  

951 Ft / csomag
2 Ft/csomag

Fodroskocka Durum

Egy sokoldalú tészta, jól fest a saláták és sajtok között, Kiváló Alföldi Tésztaipari Durumdarából a Bajai malomból, - amit Olaszországban arra használnak, hogy feljavítsák vele a saját lisztjüket. -  Fantasztikus Ország (Magyarország) - fantasztikus alapanyaga.

855 Ft / csomag
2 Ft/csomag

Fodroskocka Kendertészta

Magas fehérjetartalmú, ronda és finom tészta.

721 Ft / csomag
3 Ft/csomag

Fodroskocka Tönköly Teljes Kiőrlésű

Egy kiegyansúlyozott túróstészta kiváló alapanyaga. Mérték, visszafogottság egészséges elegancia. Tönköly az újrafelfedezett ősi magyar gabona. Fehérjetartalma, rosttartalma, vitamintartalma, ásványi anyag tartalma, magasabb; szénhidráttartalma alacsonyabb mint a hagyományosan fogyasztott búzáké (Triticum aestivum) Egészséges.

542 Ft / csomag
2 Ft/csomag