Amíg folyékony a repceméz, színe sárga, de a gyorsan bekövetkező kristályosodási folyamat eredményeképpen fehérré válik. Kristályai aprók, nem rontják a méz élvezeti értékét. Krémmézet is ebből a mézfajtából állítják elő. A repceméz a kevésbé savas mézfajták közé tartozik, ezért még a gyomorsav túltengésben szenvedők is évezhetik.
Magas szőlőcukor tartalma miatt gyorsan kristályosodik és fehér krémszerű mézzé válik. Csökkenti a savtermelést , gyomorégést.
Magas szőlőcukor tartalma miatt gyorsan kristályosodik és fehér krémszerű mézzé válik. Csökkenti a savtermelést , gyomorégést.
Magas szőlőcukor tartalma miatt gyorsan kristályosodik és fehér krémszerű mézzé válik. Csökkenti a savtermelést , gyomorégést.
Amíg folyékony a repceméz, színe sárga, de a gyorsan bekövetkező kristályosodási folyamat eredményeképpen fehérré válik. Kristályai aprók, nem rontják a méz élvezeti értékét. Krémmézet is ebből a mézfajtából állítják elő. A repceméz a kevésbé savas mézfajták közé tartozik, ezért még a gyomorsav túltengésben szenvedők is évezhetik.
- A repceolaj nagyon gazdag omega-3 zsírsavban, amely kiváló hatású szív- és érrendszeri problémák esetén. - Immunerősítő hatású. - Az idegrendszerre nyugtatólag hat. - A repceolaj hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához - Hozzájárulhat a vércukorszint csökkentéséhez is. - Számos a szervezetre belülről ható jótékony tulajdonságai mellett, kívülről alkalmazva védi a bőrt a káros környezeti hatások ellen. - Magas E-vitamin tartalma lassítja a bőr öregedését, a ráncok kialakulását, javítja az A-vitamin felszívódását, védi a szervezetet az oxidációs folyamatoktól. - A repcemagból kinyert olaj semleges ízű és illatú alapanyag. - Alkalmas a napraforgóolaj helyettesítésére, mivel nem hőérzékeny, így használhatjuk sütéshez, pároláshoz. - Ezenkívül tésztákat, salátákat és zöldségeket ízesíthetünk vele.
Házi adalékmentes, 10% cukortartalmú 90%gyümölcsöt tartalmazó, mag nélküli - paszírozott lekvár. 212ml Felbontás után hűtőben tartandó. visszaváltható üveg: 50.-Ft Alapanyag:magyar őstermelői term. Term.módja: őstermelői gazd. Feldolg.: elsődleges, kézműv.term. Csomagolás: üveg,
Gyümölcsszörp Összetevők:sárgabarack, víz, cukor, citrom, citromsav 500 ml Hőkezeléssel tartósítva, felbontás után hűtve tárolandó! Nem tartalmaz tartósítószert, aromát, ízfokozót és mesterséges szinezéket. Biztosan már sokféle szörpöt kóstoltál, de az szinte biztos, hogy a házi a legfinomabb, már csak azért is, mert abba szívünk minden szeretetét is beletesszük. A sárgabarack jellegzetes, édes és enyhén savanykás ízű gyümölcseiből készült szörp kellemes gyümölcsös aromával rendelkezik. Mely gazdag C-vitaminban és A-vitaminban, valamint rostokban, amelyek fontosak az egészséges immunrendszer, bőr és emésztés szempontjából. A sárgabarack szörp kiváló választás lehet a meleg nyári napokon, mivel hűsítő, és kellemes gyümölcsös ízzel rendelkezik. Ha szörp akkor, sárgabarackszörp!
A mákostésztán túl is - bármivel fogyasztható. Kiváló Magyar Tésztaliszt és Szigeti Tojás felhasználásával készült.
Hal, Hús, Saláta, Sajtok, Öntetek, vagy csak Dió, Mák a TAGLIATELLE igazán sokoldalú választás. Kiváló Alföldi Tésztaipari Durumdarából a Bajai malomból, - amit Olaszországban arra használnak, hogy feljavítsák vele a saját lisztjüket. - Fantasztikus Ország (Magyarország) - fantasztikus alapanyaga.