Áfonya elixír epervelővel, fahéjjal, szegfűszeggel. Kiszerelés: 200 ml/ üveg Összetevők: bio áfonya, bio epervelő, almapálinka, fahéj, szegfűszeg. Van ereje :) Vértisztító, agyélénkítő, memóriajavító hatással bírhat az áfonyából készült kivonat. Kiváló ajándékötlet :)
Hozzáadott cukor és tartósítószer mentes, rostos, szűretlen almalevünk mindig a szezonban aktuális almafajtákból készül. Tartalom: 3 liter
100 % alma, Bag-in-Box-ban, kartondobozzal. Felbontás után hűtve kb. 2 hétig áll el. Részben saját termesztésű, részben dunántúli almából készült termék ami nem tartalmaz pótszereket. Dunántúli gazdaságban feldolgozva és csomagolva.
100 % alma, Bag-in-Box-ban. Felbontás után hűtve kb. 2 hétig áll el. Részben saját termesztésű, részben dunántúli almából készült termék ami nem tartalmaz pótszereket. Dunántúli gazdaságban feldolgozva és csomagolva.
Szárított összetevők 80g: Citromfű, alma, csipkebogyó, hibiszkusz. Adagolás: 1ek/1L víz. Szárm.: Pest-megye,GYMS Alapanyag: magyar őstermelői term. Term.módja: őstermelői gazd. Feldolg.: elsődleges, kézműv.term. Csomagolás: újrahaszn.papír
80g/csomag Saját gazdaságban termelt, vegyszermentes gyógynövény. Citromfű tea különféle jótékony hatásai: ➼ Természetes feszültségoldó Enyhe nyugtató és ellazító hatású. ➼ Immunerősítő, gyulladáscsökkentő. Immunerősítő hatását antioxidáns hatóanyagainak köszönheti. Megfázás vagy influenza esetén alkalmazhatjuk izzasztásra - javasolt ágyban fekve, jól betakarózva, adagolgatva elfogyasztani legalább két csésze forró citromfű teát. ➼ Emésztésre és gyomorproblémákra Gyomorrontás,gyomorgörcs és emésztési problémák esetén nyugtatóan hat a megterhelt gyomorrendszerre. Elkészítése: 80-90 C tisztított víz Felöntések ideje: 10-15 perc Felöntések száma: 1 Adagolás: 2 tk/2 dl víz
Szárított összetevők 80g: Csalánlevél, alma, csipkebogyó, hibiszkusz. Adagolás: 1ek/1L víz. Szárm.: Pest-megye,GYMS Alapanyag: magyar őstermelői term. Term.módja: őstermelői gazd. Feldolg.: elsődleges, kézműv.term. Csomagolás: újrahaszn.papír
Fekete és Piros Ribizli préslé 100% gyümölcs (30% fekete ribizli és 70% piros ribizli arányában) A piros és fekete ribizli is számos jótékony hatással bír az egészségre. Mindkettő gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban és antioxidánsokban, amelyek hozzájárulnak a szervezet megfelelő működéséhez és a betegségek megelőzéséhez. A piros ribizli emésztést serkentő, míg a fekete ribizli gyulladáscsökkentő és immunerősítő hatású lehet. Fekete ribizli: Gyulladáscsökkentő:A fekete ribizli antocianinokban gazdag, melyek erős gyulladáscsökkentő hatással rendelkeznek. Immunerősítő:Magas C-vitamin tartalma és antioxidánsai segítenek az immunrendszer erősítésében. Szív- és érrendszer védelme:A flavonoidok és antocianinok erősítik az érfalakat, javítják a vérkeringést és csökkenthetik a koleszterinszintet. Vesebetegségek kezelése:A fekete ribizli leve tea formájában fogyasztva vizelethajtó hatású lehet, és segíthet a vesebetegségek kezelésében. Bőrproblémák kezelése:A fekete ribizli magjában található zsíros olaj a bőrgyulladások (pl. neurodermatitisz) kezelésében is segíthet. Piros ribizli: Emésztést serkentő:A piros ribizli pektintartalma segíti az emésztést, serkenti a bélmozgást és enyhén hashajtó hatású lehet. Vizelethajtó:A piros ribizli leve és gyümölcse is vizelethajtó hatású, ami segíthet a vesebetegségek és a magas vérnyomás kezelésében. Csontok és fogak egészsége:A magas C-vitamin tartalmának köszönhetően segíthet a csontok és fogak egészségének fenntartásában. Vérképzés serkentése:A piros ribizli fogyasztása javasolt vérszegénység esetén is, mivel segíthet a vörösvértest-képzésben. Antioxidáns hatás:Gazdag antioxidánsokban, melyek segítenek a sejtek védelmében és az öregedési folyamatok lassításában. Összességében: Mind a piros, mind a fekete ribizli fogyasztása jótékony hatással lehet az egészségre, érdemes beépíteni a mindennapi étrendbe. Fontos azonban megjegyezni, hogy a ribizli nem helyettesíti az orvosi kezelést, és ha bármilyen egészségügyi problémánk van, mindenképpen forduljunk orvoshoz. (AI összeállítás internetes forrásokból)
Összetétel: 100 % szárított feketeberkenye bogyó (saját termesztésű, és feldolgozású termék aromazárós zacskóban) Magas polifenol tartalom! Fanyarkás ízvilág. Forrásban lévő vízben 10-15 percig áztatni.
Saját termesztésű és feldolgozású fekete berkenyéből készült ivólé. Hőkezeléssel tartósított, üvegbe töltött termék.
Kinka Feketeribizli szörp – tisztán gyümölcs, tisztán élmény. A szörp feketeribizli ízvilága intenzív, karakteres, és minden kortyában visszaadja a kézzel szedett, napérlelte gyümölcs frissességét. Kizárólag természetes alapanyagokból, tartósítószer és mesterséges aroma nélkül készül. Kiszerelés: 500 ml Összetevők: feketeribizli , cukor, víz, citromlé Hígítási arány: ajánlott 1:6 arányban vízzel hígítani Miért válaszd a Kinka Szörpöt? Magas gyümölcstartalom – intenzív, mélyribizlis íz 100%-ban természetes összetevők Tartósítószer-, adalék- és mesterséges színezékmentes Hazai gyártás – kézműves gondossággal, kis tételben Immunerősítő hatás – C-vitaminban gazdag ribizli Újrahasznosítható üvegpalackban Fogyasztási tippek Klasszikus frissítőként szódával vagy ásványvízzel Reggeli smoothie-ba, zabkására vagy joghurtba keverve Teába, koktélhoz, vagy akár fagylaltokra öntetként Sütikbe, pohárkrémekbe, házi zseléhez.