Komáromi Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Fermentált és savanyított

Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2025-10-03
Rendelhető 2025-09-30-ig

Csalamádé

Friss, ropogós csalamádé tartósítószer nélkül.  Összetevők: káposzta, hagyma, paprika, uborka, sárgarépa, cukor, ecet, só.

2300 Ft / kg
2300 Ft/kg

Csemege patiszon-cukkini

Csemege Patiszon-Cukkini 2025-ben, tehát idén, arany minősítést értünk el ezzel a termékünkkel a Magyar Ízek Versenyén (MÍV), bízunk benne vásárlóink tetszését is elnyeri ez a kellemes ízvilágú savanyúság, mely bármely ebéd méltó kiegészítője lehet. Összetevők: patiszon, cukkini, cukor, só, ecet, fűszerek

1300 Ft / db
1.81 Ft/ml
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2025-10-03
Rendelhető 2025-09-30-ig

Csípős csalamádé

Friss, ropogós csalamádé tartósítószer nélkül.  Összetevők: káposzta, hagyma, paprika, uborka, sárgarépa,erőspaprika, cukor, ecet, só.

2300 Ft / kg
2300 Ft/kg

Dinnyehéj savanyúság

Dinnyehéj savanyúság – édesből pikáns  Édes és frissítő, mégis savanykásan izgalmas. Összetevők: görögdinnyehéj,víz,ecet,cukor,só,fűszerek 720 ml Miért különleges? Hagyományos recept  Ropogós állag  Édes-savanyú harmónia  Ajánljuk: grillezett húsokhoz, hideg sültekhez, sajttál mellé vagy önmagában csemegeként. Tartósítószer nélkül készült, felbontás után hűtést igényel. 

1300 Ft / db
1300 Ft/db

Ecetes almapaprika

Ecetes almapaprika 720 ml Összetevők: paprika, ecet, só,cukor,,olaj, fűszerek  Hőkezeléssel tartósítva, tartósítószert nem tartalmaz.

1300 Ft / üveg
1.81 Ft/ml

Ecetes lilahagyma

Friss lilahagyma, ecetes, enyhén édes-savanyú pácban. Ropogós, finom savanykás ízével remek kiegészítője lehet hidegtálaknak, húsoknak vagy szendvicseknek. Összetevők:lilahagyma, víz, ecet, só,cukor, fűszerek. Felbontás után hűtőben tárolandó.  330 ml

700 Ft / db
700 Ft/db

Fermentált Cékla 200 gr

A fermentálás (erjesztés) egy ősi savanyítási eljárás, melynek során a vitaminok és ásványi anyagok megmaradnak a zöldségekben, sőt olyan formába kerülnek, hogy a szervezet könnyebben fel tudja szívni őket az emésztési folyamat során. Az erjesztés során jótékony tejsav baktériumok segítségével válik ízletessé és nagyon egészséges tartós étellé a friss zöldség.  A céklát fokhagymával és vöröshagymával savanyítottam.  Fogyasztási javaslat: magában, vagy salátába keverve, illetve köretnek ajánlom bármely főétkezés mellé, de wrap, levesbetét, vagy szendvics feltét is lehet belőle. Minden alapanyag vegyszermentes termesztésből származik.  Összetevők:  cékla, hagyma, fokhagyma, gyógyszerkönyvi tisztaságú só, víz.  Kiszerelés: 195 gramm/üveg 

2500 Ft / üveg
12.82 Ft/g

Fermentált Cékla-Répa gyömbérrel 200 gr

A fermentálás (erjesztés) egy ősi savanyítási eljárás, melynek során a vitaminok és ásványi anyagok megmaradnak a zöldségekben, sőt olyan formába kerülnek, hogy a szervezet könnyebben fel tudja szívni őket az emésztési folyamat során. Az erjesztés során jótékony tejsav baktériumok segítségével válik ízletessé és nagyon egészséges tartós étellé a friss zöldség.  A cékla sárgarépával és gyömbérrel való keverése harmonikus ízvilágot eredményez, melyben a cékla finoman, de nem harsogóan dominál, míg az összetevők vitamin- és ásványianyag tartalma az üvegben marad. A gyömbér elveszti a csípősségének nagy részét az erjesztés alatt, míg a jótékony élettani hatásai megmaradnak, és a friss, semmivel össze nem hasonlítható íze finoman fűszerez, így azoknak is ajánljuk, akik a csípőssége miatt kerülik a fogyasztását.  Fogyasztási javaslat: magában, vagy salátába keverve, illetve köretnek ajánlom bármely főétkezés mellé, de wrap, levesbetét, vagy szendvics feltét is lehet belőle. Minden alapanyag vegyszermentes, bio termesztésből származik.  Összetevők: cékla, répa, gyömbér, hagyma, víz, tiszta só. Kiszerelés: 195 gramm/ üveg

2500 Ft / db
12.5 Ft/g

Fermentált Csicsóka-Cékla 200 gr

Fermentált Csicsóka-Cékla  Kiszerelés: 200 gramm/üveg A fermentálás (erjesztés) egy ősi savanyítási eljárás, melynek során a vitaminok és ásványi anyagok megmaradnak a zöldségekben, sőt olyan formába kerülnek, hogy a szervezet könnyebben fel tudja szívni őket az emésztési folyamat során. Az erjesztés során jótékony tejsav baktériumok segítségével válik ízletessé és nagyon egészséges tartós étellé a friss zöldség.  Előnye, hogy kevés kalóriát tartalmaz, viszont van benne B- és C-vitamin, béta-karotin, cink, foszfor, kalcium és magnézium, rejt aminosavakat is. A csicsókát először célszerű csak kis mennyiségben fogyasztani, mert aki érzékeny rá, annál puffadást, gázosodást is kiválthat. Ez a hatás a fermentálással teljesen kizárható. Fogyasztási javaslat: magában, vagy salátába keverve, illetve köretnek ajánlom bármely főétkezés mellé, de wrap, levesbetét, vagy szendvics feltét is lehet belőle. Minden alapanyag vegyszermentes, bio termesztésből származik.  Összetevők: cékla, csicsóka, energetizált víz, gyógyszerkönyvi tisztaságú só.

2500 Ft / üveg
12.5 Ft/g

Fermentált uborka (,kovászos’ uborka glutén nélkül) 500 ml

Fermentált uborka avagy a hamis kovászos uborka, gluténmentes! Összetevők: uborka, víz, tiszta só, kapor, mustármag.  A fermentálás (erjesztés) egy ősi savanyítási eljárás, melynek során a vitaminok és ásványi anyagok megmaradnak a zöldségekben, sőt olyan formába kerülnek, hogy a szervezet könnyebben fel tudja szívni őket az emésztési folyamat során. Az erjesztés során jótékony tejsav baktériumok segítségével válik ízletessé és nagyon egészséges tartós étellé a friss zöldség.  Hűtőben tároljuk! 

2990 Ft / üveg
5.98 Ft/ml

Fermentált Vegán Kimchi 200 gr

Fermentált Vegán Kimchi 200 gr Fermentált Vegán Kimchi (enyhén csípős) Kiszerelés: 200 gr/ üveg Fermentált Vegán Kimchi (enyhén csípős)   Összetevők: kínai kel, újhagyma, sárgarépa, jégcsapretek, fokhagyma, gyömbér, vöröshagyma, fokhagyma szójaszósz, gochugaru (trafícionális koreai chilipaprika), gyógyszerkönyvi tisztságú só.    A kimcsi alacsony kalória- és magas rosttartalma miatt igazi szupertáplálék. Flavonoidokban, antioxidánsokban, A-, B-, C-vitaminokban, vasban, szelénben és kálciumban gazdag. Probiotikus, immunerősítő, emésztésjavító és gyulladáscsökkentő hatású.

2500 Ft / üveg
12.5 Ft/g

Fermentált Vitaminbomba 200 gr

Fermentált Vitaminbomba Összetevök: káposzta, répa, uborka, vöröshagyma, fokhagyma, energetizált víz, tiszta só.  A fermentált zöldségek olyan természetes és adalékanyag-mentes módon erjesztett savanyúságok, amelyek nem csak, hogy ízükben szárnyalják felül a bolti savanyúkat, de óriási probiotikum-tartalmuknak köszönhetően segítenek rendben tartani a bélflóra egészségét, ami, mint az utóbbi időben egyre többen állítják, a teljes immunrendszer központja. Persze emellett a zöldség saját vitamintartalma is száz százalékban ép marad, szóval fontos vitaminforrás is, nem beszélve a rostokról. De mindez még mindig nem az az indok, amiért mindenkinek jó lenne fermentált savanyúságokat fogyasztani, mert az a következő: az íz. Nem egyszerűen savanyú, hanem elképesztően összetett módon, szájpadlást behatóan mély ízű zöldségek születnek. Kiszerelés: 200 gramm/ üveg Hűtve tároljuk! Miután megvásároltuk, 2-3 órát hűtsük, majd az után nyissuk fel. 

2500 Ft / üveg
12.5 Ft/g