Minden finomság elkészíthető belőle. A SPAGHETTIK ősapja. Tönköly az újrafelfedezett ősi magyar gabona. Fehérjetartalma, rosttartalma, vitamintartalma, ásványi anyag tartalma, magasabb; szénhidráttartalma alacsonyabb mint hagyományosan fogyasztott búzáké (Triticum aestivum) Egészséges.
Aprószemű hagyományos magyar étel. Kiváló Magyar Tésztaliszt és Szigeti Tojás felhasználásával
Talajmegújító mezőgazdaságunkban termelt kövesmalmi roszliszt.
Talajmegújító mezőgazdaságunkban termelt kövesmalomban őrölt rozsliszt.
Tökmagliszt a tökmag hidegen sajtolása során keletkezett végtermék, pellett. Ez finomra darálva a tökmagliszt. Kiválóan alkalmazható sütési alapanyagként. Bármely receptben helyettesíthető a fehér liszt vele. 20-25%os arányban használható a tökmagliszt, remek ízt és szép zöld színt ad például a tökmagos pogácsának. Haszálható palacsintatésztába, panírozáshoz egyárant. Gluténmentes és a vegán étkezéshez is kitűnő.