Komáromi Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

KÉZMŰVES TERMÉKEK

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
biodinamikus, bio
tojásmentes
gluténmentes
tejmentes
cukormentes
sls free
Állatkísérletmentes
Pálmaolajmentes
Parabénmentes
Lejárat közeli termék
Előrendelhető termék
vegán
Ajándékcsomag
További szűrők
Ár szerint

Angyalka paraffin

Paraffinból készült gyertya, 9 cm magas

650 Ft / db
650 Ft/db

Asztali dekoráció

Az asztaldísz magassága 37 cm. Az alap átmérője: 25 cm. Minőségi alapanyagokkal készült tavaszi asztaldísz. Rendelésre készülő termék, más színben is el tudom készíteni. Kérdés/kérés esetén írj bátran a borokapakot@gmail.com e-mail címre. A kör alakú falap nem része a dekorációnak.

14930 Ft / db
14930 Ft/db

Bálna kulcstartó (horgolt, kék)

Horgolt bálna kulcstartó minőségi, puha, zsenília fonalból, szilikonizált hipoallergén tömőanyaggal és biztonsági szemmel. 3 éves kor alatt szülői felügyelettel ajánlott használni! Tisztítás: mosózsákban (vagy párnahuzatban, stb.) mosógépben mosható 30-40 fokon. Szárítógépben szárítani tilos! Fehéríteni tilos!

1500 Ft / db
1500 Ft/db

Betlehem gyertya

100% méhviaszgyertya betlehem alakú; 9cm magas

850 Ft / db
850 Ft/db

Csillagjegy gyertya // BIKA (kicsi)

Április 20.-től május 20.-ig tart a Bika hava - Neked melyik szeretted született ebben az időszakban? :) Ez a gyertya Nekik különösen tökéletes ajándék lehet! Kis 100 ml-es üvegtégelyünk, tele a legjobb minőségű, környezetbarát szója, ill. repceviasszal, mely hosszan és tisztán ég gyönyörű csillagjegyes designnal  a gyertya tetején is visszaköszön a választott csillagjegy, egy szép fehér viaszminta formájában elegáns, rozégold fém tetővel rendelhető  választható illattal - mind olyan, mely az adott csillagjegyhez a hagyományok szerint illenek, segítenek harmonizálni azt. Innen mindig az adott hónapban aktuális jeggyel díszített Csillagjegy gyertyánkat tudod megrendelni, hogy a közelgő születésnapokra legyen mit ajándékoznod :)  Ha másik csillagjeggyel, többi illatunkkal vagy tetőnkkel szeretnél ilyen gyertyát, azt a honlapunkról tudod előrendelni, és az aktuális 21+ illatunkról is ott olvashatsz bővebben.

3000 Ft / db
3000 Ft/db

Csillagjegy gyertya // BIKA (nagy)

Április 20-tól május 20.-ig tart a BIKA hava - Neked melyik szeretted született ebben az időszakban? :) Ez a gyertya Nekik különösen tökéletes ajándék lehet! Nagy, 300 ml-es üvegtégelyünk, csodaszép tömörfa tetővel tele a legjobb minőségű, környezetbarát szója, ill. repceviasszal, mely hosszan és tisztán ég gyönyörű csillagjegyes designcimkével a gyertya tetején is visszaköszön a választott csillagjegy, egy szép fehér viaszminta formájában választható illattal - mind olyan, mely az adott csillagjegyhez a hagyományok szerint illenek, segítenek harmonizálni azt. Innen mindig az adott hónapban aktuális jeggyel díszített Csillagjegy gyertyánkat tudod megrendelni, hogy a közelgő születésnapokra legyen mit ajándékoznod :)  Ha másik csillagjeggyel, többi illatunkkal vagy tetőnkkel szeretnél ilyen gyertyát, azt a honlapunkról tudod előrendelni, és az aktuális 21+ illatunkról is ott olvashatsz bővebben.

5000 Ft / db
5000 Ft/db

Csillagjegy gyertya // Ikrek (kicsi)

Május 21.-től június 21.-ig tart az Ikrek hava - Neked melyik szeretted született ebben az időszakban? :) Ez a gyertya Nekik különösen tökéletes ajándék lehet! Kis 100 ml-es üvegtégelyünk, tele a legjobb minőségű, környezetbarát szója, ill. repceviasszal, mely hosszan és tisztán ég gyönyörű csillagjegyes designnal  a gyertya tetején is visszaköszön a választott csillagjegy, egy szép fehér viaszminta formájában elegáns, arany fém tetővel rendelhető  választható illattal - mind olyan, mely az adott csillagjegyhez a hagyományok szerint illenek, segítenek harmonizálni azt. Innen mindig az adott hónapban aktuális jeggyel díszített Csillagjegy gyertyánkat tudod megrendelni, hogy a közelgő születésnapokra legyen mit ajándékoznod :)  Ha másik csillagjeggyel, többi illatunkkal vagy tetőnkkel szeretnél ilyen gyertyát, azt a honlapunkról tudod előrendelni, és az aktuális 21+ illatunkról is ott olvashatsz bővebben.

3000 Ft / db
3000 Ft/db

Csillagjegy gyertya // Ikrek (nagy)

Május 21.-től június 21.-ig tart az Ikrek hava - Neked melyik szeretted született ebben az időszakban? :) Ez a gyertya Nekik különösen tökéletes ajándék lehet! Nagy, 300 ml-es üvegtégelyünk, csodaszép tömörfa tetővel tele a legjobb minőségű, környezetbarát szója, ill. repceviasszal, mely hosszan és tisztán ég gyönyörű csillagjegyes designcimkével a gyertya tetején is visszaköszön a választott csillagjegy, egy szép fehér viaszminta formájában választható illattal - mind olyan, mely az adott csillagjegyhez a hagyományok szerint illenek, segítenek harmonizálni azt. Innen mindig az adott hónapban aktuális jeggyel díszített Csillagjegy gyertyánkat tudod megrendelni, hogy a közelgő születésnapokra legyen mit ajándékoznod :)  Ha másik csillagjeggyel, többi illatunkkal vagy tetőnkkel szeretnél ilyen gyertyát, azt a honlapunkról tudod előrendelni, és az aktuális 21+ illatunkról is ott olvashatsz bővebben.

5000 Ft / db
5000 Ft/db

Díszes fenyő gyertya

Paraffinból és méhviaszból készült fenyőfa gyertya, 9cm magas

690 Ft / db
690 Ft/db

Fenyő gyertya

Méhviasz és paraffin keveréke. A színes rész méhviasz, a fehér paraffin

790 Ft / db
790 Ft/db

Fenyő gyertya méhviasz

100% méhviaszgyertya fenyő alakú; 8cm magas

790 Ft / db
790 Ft/db

Gömb gyertya

Paraffinból készült gyertya, 8cm átmérőjű

1790 Ft / db
1790 Ft/db