Mások ezeket rendelték

Egres lekvár
Egres lekvár: Igazi különlegesség. A savanykás ízvilág mellett, feldolgozást követően előjönnek a gyümölcsös ízjegyek is, így egy igazán elvezhető lekvárt kapunk, amellyel joghurtokat, kásákat, pohárdesszerteket, piskótát vagy akár gofrit is ízesíthetünk. Összetevők: egres, cukor, citromsav, almapektin

Fekete ribizli szörp
Fekete ribizli szörp: 2019-ben a Nemzeti Szörp- és Lekvár versenyen arany minősítést kaptunk fekete ribizli szörpünkre, idén a Kézműves Kiválóságok versenyén különdíjban részesült ez a termékünk. Bernecebaráti messzeföldön híres bogyósgyümölcs termesztéséről, a szörp két fajta fekete ribizli ( Titánia és Otelo) együttes felhasználásával készül, mely megadja a különleges ízvilágát, aromáját. Összetétel: fekete ribizli, citromsav, cukor, na-benzoát, ivóvíz

Levendula szörp
Levendulavirágból készült, adalékmentes, csökkentett cukortartalmú, 1:5 arányban higítható szörp.500ml Visszaváltható üveg 100.-Ft. Szárm.: Pest-megye,GYMS.m. Alapanyag: magyar őstermelői term. Term.módja: őstermelői gazd. Feldolg.: elsődleges, kézműv.term. Csomagolás: üveg,