Mások ezeket rendelték

Őszibarack befőtt
Szőlőskertünkben termett sárga vagy fehér húsú őszibarackból (mindkettő egyaránt finom) készült befőtt. A 720 ml-es üvegbe három csapott evőkanál cukor és néhány szem szegfűszeg is került. Családunk egyik nagy kedvence. Akár sült húsok mellé, akár desszertként is nagyon finom és egészséges. Tartósítószert nem tartalmaz, ezért felbontás után mindig hűtőben kell tartani. Fonos! A penészesedés elkerülése végett mindig tiszta evőeszközzel nyúljunk az üvegbe!

Linzer
Saját recept alpján, vajjal készül.Tölteléke saját készítésű málna, vadszilv, sárgabarack és meggylekvár lekvár. 10 dkg kb. 7 db Összetevők: liszt, lekvár, vaj, házi tojás sárgája, tej, szódabikarbóna.

Szilvalekváros gőzgombóc darált mákkal
Kelt tésztából készül. Tölteléke kültéri sütőben sült szilvalekvárunk. Formázás után a gombócok gőz fölött párolódnak. Végül vaj és cukrozott dió kerül a külsejére. Nagyon finom magában és vaníliasodóval is. A szállítás napján frissen készül. Egy gombóc kb. 8-9 dkg. Összetevők: liszt, tej, szilvalekvár, mák, tojás, vaj, étolaj, cukor, élesztő