Komáromi Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Bodza Porta

Természetközeli gazdálkodás,egészséges táplálkozás erdőn-mezőn át a konyháig.Saját állatállományunk által termelt alapanyagból készített kézműves sajtokat kínálunk. Termékeink organikusan termesztett gyógy-,és fűszernövényekkel, tartósítószer-,adalék-,és ízfokozó mentesen készülnek.Különleges lekvárokat ,gyógynövényeket is kínálunk.

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
biodinamikus, bio
tojásmentes
gluténmentes
tejmentes
cukormentes
sls free
Állatkísérletmentes
Pálmaolajmentes
Parabénmentes
Lejárat közeli termék
Előrendelhető termék
vegán
Ajándékcsomag
Ár szerint

Olaszos fűszerkeverék

Oregáno,majoranna,bazsalikom,borsikafű,kakukkfű,rozmaring keveréke. Nemcsak olasz ételekhez ajánlom.

450 Ft / db
22500 Ft/kg

Provence fűszersó

A provencei fűszerkeverék halakhoz és húsételekhez is kiváló.  Összetevők:bazsalikom, rozmaring, menta, oregánó,majoranna,borsikafű,édeskömény,ánizs,koriandermag,levendulavirág,só

450 Ft / db
22500 Ft/kg

Ricotta

Kecske ricotta. 200 g A ricottát sós és édes ételek készítésekor egyaránt felhasználhatjuk. Előételek szószok, raguk készítéséhez, sűrítéséhez, ízesítéséhez használható Lasagne, ravioli, tortellini töltelékébe kerülhet ricotta. Jó partnere a zöldségeknek, kevés sajttal, fűszerekkel megbolondítva önmagában is finom töltelék. Pizzafeltétnek is nagyon jó. Alacsony zsírtartalma miatt a diétázók is fogyaszthatják. A vitamin, kálcium és vas is található benne.

1100 Ft / db
1100 Ft/db

Rozmaringos fűszerkeverék

Rozmaringos fűszerkeverék. Összetevők: rozmaring,fokhagyma.gyömbér,kakukkfű, citromhéj,só. Húsokhoz, zöldségekhez is használható. (Sült kacsa nagyon finom vele)

450 Ft / db
22500 Ft/kg

Rozmaringos kecskesajt

Rozmaringos kecskesajt. Összetevők: kecsketej,oltó,kultúra,só,kálcium-klorid,rozmaring

980 Ft / db
9800 Ft/kg

Rózsaszirmos citromfű tea

Rózsaszirmos citromfű tea Az erőteljes,mégis nyugtató hatású citromfű és a hangulatjavító,érzéki rózsaszirom kombinációja. Összetevők: citromfű,rózsaszirom

1200 Ft / tasak
60000 Ft/kg

Szezámmag olaj

Hidegen sajtolt szezámmag olaj A szezám a világ egyik legrégibb olajnövénye. Olaja különösen értékes a benne lévő „jó” zsírok miatt. A szép világossárga színű szezámmagolaj megőrzi a szezám növény jellegzetes ízét és illatát, ezáltal az ázsiai konyha kedvelt összetevője.

2190 Ft / db
21900 Ft/l

Vörösborecet

Vörösborecet othello szőlőböl. Számos célra felhasználható a konyhában, ilyen például a savanyítás, a marinálás, a szószok és dresszingek készítése, de egyes desszertekben is fellelhető. A vörösbor ecetet elsősorban a mediterrán országokban használják előszeretettel, és a francia háztartásokban kimondottan az alapfelszerelés része.  

1450 Ft / db
5800 Ft/l

Zsályás kecskesajt

Zsályás kecskesajt. Összetevők: kecsketej,oltó,kultúra,só,kálcium-klorid,rozmarig

980 Ft / db
9800 Ft/kg