A mézes puszi elkészítéséhez saját aszalású fügénk, kacsáink zsírja és tyúkjaink tojása kerül felhasználásra.Kizárólag helyi termelő mézével készül.
Talajmegújító gazdaságunkban termesztett alakor búzából kövesmalmon őrölt lisztből készült teljes kiőrlésű kovászos formakenyér. Összetevők: alakor liszt, víz, parajdi só
Friss eper, málna és őszibarack vajjal készült omlós tésztába kerül betöltésre. A tészta Hetevény malom kövesmalmi lisztjéből készül.
Kovászos paraszt kenyér kendermaggal. 800g-os. összetevők:hántolt kendermag, liszt, víz, parajdi só.
Köves malmon őrölt búzalisztünkből készült kovászos kenyér parajdi sóval talajmegújító gazdálkodásunkból. Összetevök: liszt, víz, parajdi só
3 házi tojás felhasználásával készült könnyű, levegős piskóta tortalap. 24 cm átmérőjű tortához. Ízesítheti kedvére és nem kell vesződni a piskóta sütésével. Összetevők: tojás, liszt, cukor
Tyúkjaink tojása adja az alapot a könnyű és finom piskótához. Saját főzésű málnalekvárunk teszi különlegessé ízét. Összetevők: tojás, liszt, cukor, málnalekvár (A képeken látható tekrcsekben sárgabarack lekvár található.)
Köves malmi rozslisztből készült kovászos formakenyér. 500g-os. Összetevők: rozs liszt, víz, parajdi só, kovász