Komáromi Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink

Termelőink

Kenyereim vadkovászosak. Többi termékemben is kizárólag jó minőségű alapanyagokat használok: tejet, vajat (nem margarint!), túrót, tojást, magokat és liszteket. Termékeim adalékanyag mentesek. Fontos tudnivaló, hogy kenyereim hosszú érlelési idejűek, emiatt a pénteki megrendeléseket szerda délut ... (tovább)
Szabó Fanni vagyok, Komáromban élek és van egy kisvállalkozásom, amely keretein belül kézműves termékeket készítek. Főleg plüssfigurákat horgolok zsenília és pamut fonalból, de készítek takarókat, szundikendőket, szundipajtikat, csörgőket, cumi és rágcsaláncokat, készségfejlesztő játékokat és táskák ... (tovább)
Természetközeli gazdálkodás,egészséges táplálkozás erdőn-mezőn át a konyháig.Saját állatállományunk által termelt alapanyagból készített kézműves sajtokat kínálunk. Termékeink organikusan termesztett gyógy-,és fűszernövényekkel, tartósítószer-,adalék-,és ízfokozó mentesen készülnek.Különleges lekvár ... (tovább)
BorokaGoods szívvel, lélekkel. Kézműves termékeim mindegyikét én készítem környei kisvállalkozásomban.Számomra fontos a környezet tudatosság,a hulladékmentesebb mindennapokra való törekvés.Így születtek meg a ZmeroWaste textil termékeim. Frissen tartó Kenyeres Zsákok, Péksüteményes tasakok, Újrasza ... (tovább)
Kocson, a szőlőhegyen található a levendulásunk, amelynek gondozását két éve vettem át. A közel 3000 m2-es területen többnyire egyedül, kézzel végzem a növényápolási munkákat, vegyszermentesen. A betakarítást sarlóval végezzük és a Pannonhalmi Apátság Gyógynövénykertjébe visszük a betakarított virág ... (tovább)
Családi mikrovállalkozásunk száraztésztát és aszalványokat gyárt. Szuperek a tésztáink. TÉNYLEG!
A Füles Családi Méhészetünk idén 20 éves. 2002-ben vásároltuk az első 50 családunkat amely mára már 170 családos méhállományra bővült. Méheink gyönyörű természeti környezetben, Tényő mézet ontó, árnyas akácosai alatt bújnak meg. A méz termelésénél maximálisan odafigyelünk arra, hogy csakis 100% tisz ... (tovább)
A Hazai Kosár név alatt olyan terméket kínálunk, melyet a helyi termelők és élelmiszer előállítók nem állítanak elő, azonban kiváló  hazai kiegészítői a helyi kínálatnak.  A Helyben a Jövőnk Szövetkezet tagjaiként arra vállalkoztunk, hogy a helyi élelmiszer mellé a hazai kínálatot is feltérképezzük ... (tovább)
Minden ami fürjtojás! Szilsárkányban egy regisztrált fürjtenyészetet tartok fenn már több éve. Az első években a családomat, később a rokonságot láttam el egészséges fürjtojással. A szükséges engedélyek beszerzése után már piacra is vittem termékeimet, amik folyamatosan bővülnek a mai napig. A ... (tovább)
Talajmegújító mezőgazdaságunkban termelt gabonákból, köves malmunkon őrölt élőlisztek és kovászos kenyér készítésével foglalkozunk.
550 méhcsaláddal foglalkozik őstermelő családi gazdaságunk vándorméhészet formájában a Komárom-Esztergom vármegyei Kisigmándon. Fő termékeink az akácméz, hársméz, vegyes virágméz, repce krémméz és a facéliaméz, illetve méhviaszból készült gyertyák, dísztárgyak. Harmadik generációs méhészként Családo ... (tovább)
Horváth Ferencné Noémi vagyok, helyileg Naszályon van egy kis kertészetem. Gyógy- és fűszernövények termesztése mellett zöldség palántákkal is foglalkozom. 
Friss háztáji tojás szabadtartasú tyúkjainktól. Tyúkjainkat legeltetéses szabadtartásban tartjuk, ahol kedvükre kapirgálnak és csipegetnek egész nap,így biztosítva nekik a boldog életet, hogy minél táplálóbb tojás kerüljön a családunk és vásárlóink asztalára. A Takarmányt helyi kistermelőktől vásá ... (tovább)
A rövid élelmiszer ellátási lánc elkötelezett híveként a szőlőskertünkben termelt zöldségek és gyümölcsök , tyúkjaink tojásának felhasználásával készülnek pitéink, réteseink, süteményeink régi családi receptek alapján.
Kistermelőként gyümölcsfeldolgozással foglalkozunk. Minden termékünk magas minőséget képvisel, nem használunk tartósítószereket és egyéb adalékanyagokat. Termékeink között megtalálhatóak mind a hagyományos, cukorral édesítettek, illetve a mézzel, vagy teljesen cukor nélkül készítettek is. A gyümölcs ... (tovább)
Válaszd az átvételi ponttól 9 km-re található termékeinket, melyeket jó idő esetén kerékpárral szállítunk az átvételi pontra, így kevésbé terheljük a környezetet. Válaszd a helyit! 2016-ban hoztuk létre az első kis kertünket és konyhánkat Tatabányán, 2019-ben egy naszályi kerttel és új konyhával bő ... (tovább)
Gazdálkodásunk középpontjában az egészséges, friss és minőségi élelmiszerek előállítása áll. Termékeink kisüzemi, kézműves módszerrel készülnek, friss, válogatott alapanyagokból.  A szörpök, gyümölcslevek, savanyúságok és lekvárok hagyományos népi recepten alapuló tartósító és adalékmentes, magas g ... (tovább)
Családi kiskertjeinkben termő gyümölcsökből, fűszerekből, gyógynövényekből valamint erdei terméseket is feldolgozva készítem termékeimet 2012.óta. Miután kertjeink nem csak Budaörsön, hanem a Mátrában és a Szigetközben vannak, így a különböző éghajlat és a kertek nagysága adta magát, hogy ne 2-3 faj ... (tovább)
Horváthné Szikotnyi Krisztina vagyok, Komáromban élek és a főállásom mellett varrok. Pár éve találtam rá a filcvarrásra, amivel eleinte csak a családot, barátokat boldogítottam, az utóbbi évben azonban a Tata és Térsége Kézműves Egyesület tagjaként szélesebb körben is megismerhették az alkotásaimat. ... (tovább)
Kettinger Krisztián vagyok, a Krisz's Chili megálmodója. A kertészkedés, édesapám révén gyermekkorom óta az életem része, a chiliparikával pedig 2016-ban kerültem közelebbi kapcsolatba. Ekkor még hobbinak indult a termesztés, azóta viszont már több, mint 2000 növényt nevelünk családommal minden évbe ... (tovább)
Családi húsfeldolgozónkba hagyományos eljárással, kőfüstölőben készülnek termékeink! Kis családi üzemünk Bőnyön található, termékeinket Kulcsár László készíti. Kis mintaboltunkban is van lehetőség vásárolni, ez mellett pedig már több termelői vásáron és piacon jelen vagyunk Győr és környékén,ezálta ... (tovább)
Mikó Adrienn vagyok, Komáromban születtem és itt is élek családommal. Pár éve próbáltam ki az agyagozást egy kézműves foglalkozás alkalmával, és azonnal magával ragadott. Azóta sem lankadt a szeretetem, a kíváncsiságom és az alkotásvágyam. Elsősorban a kerámia és fény találkozása ragad meg, így lett ... (tovább)
Másfél évvel ezelőtt ismerkedtem meg a makramé világával, azóta az életem részévé vált. Főállásom mellett kisvállalkozóként szeretnék még több embernek örömet okozni az alkotásokkal. Kulcstartók, háztartási kiegészítők, kopogtatók, a lista végtelen, csak a képzelet szab határt. Szívesen készítek tár ... (tovább)
A Microgreen Farm-Komárno egy startup vállalkozás, mely őstermelői formában működik. Ez egy családi vállalkozás melynek alapító tagjai édesapám Szabó József, hugom Szabó Eszter és jómagam Liszka Edina.  Mindegyikünk a maga tudásához mérten lássa el a feladatait.  A mikrozöldség termesztésnek fő célj ... (tovább)
A méhészkedéssel 2002-ben kezdtünk el megismerkedni. Ismerettségi körünkben több fiatal is ezt a pályát választotta és nekünk is egyre szipmatikusabbá vált. Ekkor még nem tudtuk, hogy valójában mennyi munka is van ezekkel az apró élőlényekkel, ha megélhetésként szeretnék ezt a tevékenységet folytatn ... (tovább)
12 éve kezdtük közösen párommal a méhészkedést 5 családdal. Ekkor már jelentős mennyiségben vásároltunk mézet termelőktől. Innen jött az ötlet, hogy termeljünk mézet a saját fogyasztásunkra a vegyszerek kerülése mellett. A kaptárak Bábolna környéki erdőkben vannak elhelyezve árnyas fák alatt. Nagyon ... (tovább)
Győr Szabadhegyen termelünk szüleimmel és testvéreimmel közösen főként mézet és édesburgonyát. Már több mint 5 éve foglalkozunk ezen termékek előállításával.
2013-ban megálmodtuk, majd egy évre rá létrehoztuk családi ültetvényünket a szőnyi Öreghegyen, ahol elsősorban homoktövist termesztünk. Évről évre igyekszünk növekedni, fejlődni: a megtermelt gyümölcsökből saját receptjeink alapján készítünk különböző termékeket; hétről hétre járjuk a környező piaco ... (tovább)
2013 óta készítünk tehéntejből sajtokat és tejtermékeket.Családi gazdaságunk Naszályon működik.Jelenleg első sorban Jersey tehenekkel dolgozunk.Takarmánytól a kész termékig mindent Mi állítunk elő.Termékeink hagyományos módon készülnek.Köszönjük ha Minket választasz♥️ ... (tovább)
Az egyesület célja és tevékenysége: A Komáromban és környékén élőket helyi termelők által előállított, egészséges és fenntartható élelmiszerrel és egyéb termékekkel ellátni.  A kistérségben ökológiai és fenntarthatósági szempontok szerint termelőket támogatni a Komáromi Kosár Közösség működtetésév ... (tovább)
Üdvözöllek a Zalka Major Portékái háza táján! Gyógynövény termékeket, fermentált savanyúságokat, házi lekvárokat, befőtteket készítek szeretettel, és odafigyeléssel, saját recept alapján. A gyógynövények a kertemben teremnek, a többit az erdő mélyéről gyűjtögetem össze. Szigorúan tartósítószer és mi ... (tovább)